«Θέλω και διεθνείς διακρίσεις»

Ο Δημήτρης Τσεκερίδης μίλησε για τη σεζόν που πέρασε, για την απαιτητική συνέχεια, καθώς και για το άθλημα της πάλης.

Ο παλαιστής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο σάιτ του ΑΣ (acpaok.gr) αρχικά αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε: «Η σεζόν ήταν πολύ καλή, καθώς ξεκίνησε με την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών με τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη επιτυχία, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, να φτάνεις στην κατάκτηση αυτού του τίτλου».

Για τους επόμενους στόχους τόνισε: «Συνέχεια τώρα έχει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, οι Μεσογειακοί Αγώνες, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών μετά το καλοκαίρι. Στόχος μου είναι να κάνω πολύ καλές εμφανίσεις, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε αυτούς τους αγώνες».

Γιατί ένα παιδί να ασχοληθεί με την πάλη; «Ένα παιδί θα έχει πολλά θετικά να κερδίσει εάν ασχοληθεί με την πάλη, γιατί καταρχήν η πάλη είναι από τα λίγα αθλήματα που γυμνάζουν όλο το κορμί… Η πάλη μαθαίνει στον άνθρωπο να αγωνίζεται τόσο μέσα στην παλαίστρα, όσο και έξω απ’ αυτή, στην κοινωνία».

Κλείνοντας τόνισε: «Εύχομαι το φως της Ανάστασης να μας φωτίσει όλους, να έχουμε υγεία και ο κάθε άνθρωπος να πετυχαίνει τους στόχους του».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!