«Τυχερή που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Για την πρόκριση της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, την προετοιμασία της και τον ΠΑΟΚ, μίλησε η αθλήτρια του τμήματος κολύμβησης του Δικεφάλου, Άννα Ντουντουράκη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ.: 

Τα συναισθήματά σου πρώτα από όλα για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επίδοση, την οποία θα ήθελα να είχα πετύχει και από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όμως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη καθώς όλη αυτή η δουλειά βγήκε μέσω των προπονήσεων και κυρίως με τη βοήθεια του προπονητή και του γυμναστή μου.

Για την συνέχεια της χρονιάς:
Αυτή την στιγμή υπάρχει περίοδος προετοιμασίας και στην συνέχεια θα συμμετέχω σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά, στο τουρνουά Ακρόπολις αλλά κυριότερος στόχος μου είναι οι Μεσογειακοί αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν 24-25 Ιουνίου και φυσικά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί αρχές Αυγούστου.

Για την προετοιμασία της:
Συμμετέχω με μεγάλη χαρά και θέληση στις προπονήσεις που πραγματοποιούμε και νιώθω πολύ τυχερή που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Μία ευχή για το Πάσχα:

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία που είναι και το πιο σημαντικό στις μέρες μας και να περάσουν όμορφα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!