Η τέχνη της κίνησης στην Τούμπα (video)

Το απίθανο ποτέ δεν έμοιαζε τόσο αφοπλιστικά απλό. Τον βλέπεις ν’ ακροβατεί ανάμεσα σε φυσικά εμπόδια με τέτοια χαρακτηριστική άνεση που απλώς μένεις αποσβολωμένος να τον χαζεύεις. Είναι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο free running, Δημήτρης Κυρσανίδης. Γνωστός ως DK.

Η διαδρομή του από τις αλάνες τις Θεσσαλονίκης, εκεί που σχεδόν καθημερινά θα τον πετύχετε ακόμα και σήμερα να προπονείται, μέχρι την μαγευτική Οία της Σαντορίνης όπου διεξάγεται το Red Bull Art of Motion, δεν ήταν εύκολη. Άλλωστε, το εύκολο με το free running δεν συναντήθηκαν ποτέ. Ειδικά στην ίδια πρόταση.

DK αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους free runner στον κόσμο, όπως μαρτυρούν οι τρεις παγκόσμιοι τίτλοι του. Με τη βοήθεια της Red Bull έχει τρέξει με το δικό του χαρακτηριστικό κι αέρινο τρόπο από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Μπουένος Άιρες για να προλάβει το Μπόκα – Ρίβερ!!

Αυτή τη φορά το έργο του ήταν λίγο πιο δύσκολο. Τον προσκαλέσαμε να έρθει στην Τούμπα κι εκείνος προσπάθησε να… τρυπώσει κρυφά στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας την ώρα που η ομάδα είχε προπόνηση. Το βίντεο από αυτή τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον DK και τη Red Bull είναι απολαυστικό…

Δείτε το video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΔΩ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!