ΠΑΟΚτσάκι στο Σικάγο για σπουδές

Ο νεαρός αθλητής κολύμβησης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζώρτζης, φοιτά στο πρόγραμμα του διεθνούς απολυτηρίου (IB) του Κολεγίου Ανατόλια και έχει ήδη γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο του Σικάγο.

Ο ΠΑΟΚτσής κολυμβητής μίλησε στο σάιτ του ΑΣ (acpaok.gr) για τους στόχους του και για την φετινή σεζόν.

Αρχικά αναφέρθηκε στα αγωνίσματα που συμμετέχει: «Κυρίως αγωνίζομαι σε αποστάσεις των 1500 μέτρων και από εκεί και πέρα σε αγωνίσματα ανοιχτής θάλασσας».

Κάνοντας μία αποτίμηση της φετινής πορείας του τόνισε: «Η φετινή σεζόν ξεκίνησε αρκετά πιο δύσκολα από τις άλλες χρονιές, καθώς μεγάλωσαν οι απαιτήσεις, αφού φέτος έπρεπε να παλέψω για την είσοδό μου στο πανεπιστήμιο. Οι ώρες προπονήσεων ήταν πιο περιορισμένες, ωστόσο ο στόχος επετεύχθη! Έγινα δεκτός σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, στο Σικάγο και τώρα έχω όλο τον χρόνο να αφοσιωθώ στις προπονήσεις. Έχει φύγει το άγχος που είχα αρχικά, αντιθέτως είμαι γεμάτος θέληση και πάθος για αυτό που κάνω!»

Για τα αν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός ή ακόμα και στόχος για τη συνέχεια της φετινής περιόδου είπε: «Έχουμε κάποια κολυμβητικά meeting, καθώς και το θερινό Open Ανδρών – Γυναικών, όπου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Προσωπικός μου στόχος είναι να συμμετέχω και σε αγωνίσματα ανοικτής θάλασσας (10χλμ.), όπου μέσω αυτών θέλω να πάρω το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό, στο οποίο θα συμμετάσχω για πρώτη φορά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!