Ο Μπανανά ανήκει στον Ολυμπιακό!

Έχουν πολύ πλάκα στον Ολυμπιακό!

Από πέρυσι το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκτήσει τον Γιάγια Μπανανά και τον έδωσαν δανεικό στον Πανιώνιο, όμως δεν το ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα και τις τελευταίες μέρες εμφανίζονταν από κάποια ΜΜΕ ως ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του…

Σύμφωνα με αθηναϊκή εφημερίδα, ο Καμερουνέζος αμυντικός ανήκει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό καθώς αποκτήθηκε από τον Πλατανιά, αλλά στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, καθώς δεν υπήρχαν άλλες θέσεις ξένων στην ομάδα του Πειραιά.

Επίσης κρίθηκε ότι ο Μπανανά δε θα είχε χρόνο συμμετοχής λόγω των πολλών παικτών που υπήρχαν στην άμυνα του Ολυμπιακού και έτσι λήφθηκε η απόφαση να πάει δανεικός για να πάρει περισσότερα παιχνίδια.

Για έναν απροσδιόριστο λόγο ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα ο δανεισμός, όπως έγινε για παράδειγμα με τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος είναι επίσης δανεικός στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό.

Ο Μπανανά ήταν βασικός στην ήττα του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό με 3-4 στη Νέα Σμύρνη στις 14/10/2017 και μάλιστα έχασε τον Ανσαριφάρντ και στα δύο γκολ που πέτυχε ο Ιρανός των «ερυθρόλευκων». Δείτε και τα σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=2jNBmB7zOu4


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!