Κωμωδία στην λίγκα!

Σε κωμωδία εξελίχθηκε το έκτακτο ΔΣ της Super League, αφού δεν τους βγαίνουν οι… αριθμοί για να αλλάξουν την ποινή της μη αδειοδότησης και να σώσουν τον Παναθηναϊκό από υποβιβασμό.

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια, η ισχυρή πλειοψηφία που απαιτούνταν στην σχετική ψηφοφορία (12 ομάδων) δεν φαίνεται να συγκεντρώθηκε από τους εμπνευστές της «κίνησης».

Έτσι, για να μην έρθει η οριστική αρνητική εξέλιξη, μεθοδεύτηκε η τεχνητή έλλειψη απαρτίας στο κρίσιμο Δ.Σ. της Τετάρτης (11/4).

Στα γραφεία της λίγκας βρέθηκαν μόλις 9 από το σύνολο των 16.Τον ΠΑΟΚ στην διαδικασία εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, όπου και θα ψήφιζε αρνητικά εφόσον γινόταν η ψηφοφορία.

Έτσι για να μην υπάρξει το ρίσκο της οριστικής καταδίκης, αποφασίστηκε η οριστική αναβολή, πιθανότατα μέχρι να βγουν τα «κουκιά» για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι των:  ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Ξάνθη, Κέρκυρα και Λεβαδειακός, με σκοπό προφανώς να οδηγηθεί σε αναβολή η όλη διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που πρωτοστάτησε για να σωθεί ο Παναθηναϊκός, με την κίνηση της στην πρώτη σχετική ψηφοφορία να μην περνά.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!