«Συμπαίκτης μας ο κόσμος»

Για τις ευκαιρίες που παίρνει την φετινή σεζόν και την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώργος Κολοβός, αποθεώνοντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: 

Για την τρέχουσα σεζόν:

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της, αλλά τα σπουδαία είναι μπροστά μας.. Κάνε μας μια αποτίμηση της έως τώρα πορείας και τι να περιμένουμε μέχρι το τέλος..

Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά με αρκετά καλά παιχνίδια, μας απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος, στις οποίες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε την κατάκτηση του ενός από τους δύο στόχους μας, το κύπελλο, αλλά θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα!

Ο προπονητής σου σε εμπιστεύεται και παίρνεις ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ ακόμη αφήνεις το στίγμα σου και στις εθνικές ομάδες..

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;
Έχω πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιχνίδια, προσπαθώντας και εγώ από την μεριά να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα… Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, δουλεύω σκληρά ώστε να γίνομαι ολοένα και καλύτερος και να κερδίζω τόσο χρόνο συμμετοχής όσο και την εμπιστοσύνη του προπονητή και της ομάδας.

Ο κόσμος δείχνει την αμέριστη υποστήριξή του στο τμήμα. Τι κίνητρο σας δίνει αυτό;

Χωρίς να είναι υπερβολή, μαζί με τον κόσμο μας γινόμαστε μία ομάδα και αδιαμφισβήτητα είναι ο καλύτερός μας παίκτης!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!