«Τρόμος» στην ΑΕΚ για το video

O ΠΑΟΚ δίνει τη δική του μάχη στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με το νομικό τιμ του Δικεφάλου, να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο, προσκομίζοντας video διάρκειας πέντε λεπτών, από τα αποδυτήρια της Τούμπας, ενώ στο υπόμνημα που θα καταθέσουν οι «ασπρόμαυροι» θα υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό, διάρκεια δύο ωρών!

Aναλυτικά ο Αχιλλέας Μαυρομάτης επί του θέματος σημείωσε:

«ζητήσαμε από την ΕΛΑΣ να λάβουμε το οπτικοακουστικό υλικό για να αποδειχθεί αν υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας. Το πρωτοβάθμιο όργανο δεν υπέβαλλε τέτοιο αίτημα αλλά μας είπε ότι μπορούσαμε να το προσκομίσουμε. Πλέον το έχουμε αυτό το υλικό.

Είναι με σφραγίδα της Εισαγγελίας το video, είναι δυο κάμερες, η μια κάμερα καλύπτει την είσοδο των αποδυτηρίων της ΑΕΚ αλλά και των διαιτητών.

Είναι διάρκειας δυο ωρών και θα σας το δώσουμε με το υπόμνημα. Έχουμε όμως ετοιμάσει ένα πεντάλεπτο video.

Θέλουμε να το δείτε και να καταθέσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης ώστε να σας εξηγήσει τι ακριβώς έγινε.

Επαναλαμβάνω ότι με αίτημα της Εισαγγελίας πήραμε το υλικό, μας έδωσε την αδεια και σας το παρουσιάζουμε. Είναι βασικό για την δίκη».

Από την πλευρά του ο εκ των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε: «Το αποκτήσαμε το υλικό με εισαγγελική παραγγελία. Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να δίνει αυτό το υλικό στις πειθαρχικές επιτροπές. Θα βοηθήσει στην ουσιαστική διερεύνηση της αλήθειας, διότι φαίνονται οι κινήσεις των παραγόντων, των παικτών και κυρίως των διαιτητών. Αποδεικνύονται και οι αναλήθειες του διαιτητή. Θα δείτε ότι ο διαιτητής λέει στις ομάδες να βγουν να παίξουν».

Από την άλλη πλευρά ενδεικτικό του… τρόμου που υπάρχει στην ΑΕΚ, για τα video που προσκόμισε ο Δικέφαλος, είναι το αίτημα της νομικού των «κιτρινόμαυρων» Έλλης Ρίζου, αλλά και του Μηνά Λυσάνδρου (διευθύνων σύμβουλος της αθηναϊκής ομάδας) να μην γίνει δεκτό ως αποδεικτικό στοιχείο…

Μετά το αίτημα της ΑΕΚ, τον λόγο πήρε ο Λάκης Σημαιοφορίδης, ο οποίος σημείωσε: «Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι ιδιαίτερος με συγκεκριμένες δικονομικές διατάξεις. Αυτές δεν είναι τυχαίες. Βοηθούν στην αναζήτηση της ουσιαστικής αλήθειας στην οποιαδήποτε διαφορά.

Δεν μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία προσπαθεί να αποφύγει την προβολή αυτού του υλικού ισχυριζόμενη όμως ότι έχει δίκιο σε αυτά που έχει ισχυριστεί και αποτέλεσμα στοιχείο κρίσης στο πρωτόδικο δικαστήριο. Αυτός που έχει δίκιο δεν φοβάται κάτι. Προφανώς; η ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να φοβάται για αυτό και δεν θέλει να κάνετε δεκτό το video. Εμείς ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν φοβόμαστε τίποτε!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!