«Αρνήθηκε να παίξει η ΑΕΚ»

Μεγάλη «μάχη» δίνει το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να εξηγεί στον Δημήτρη Σκουτέρη, όλα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας και όσα δείχνει το οπτικοακουστικό υλικό που προσκόμισε ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι προφανές από το βίντεο ότι ο Ιβάν Σαββίδης προκαλείται από τον πάγκο της ΑΕΚ. Είναι εκνευρισμένος και βγάζει το μπουφάν του. Και εδώ αρχίζουν τα παράλογα. Ο Δημητριάδης είπε ότι ήθελε να δείξει το όπλο, πράγμα που είναι αδιανόητο. Αν ήθελε να το δείξει θα έκανε με τρόπο λιγότερο φανερό σε όλους. Δεν συνειδητοποιεί ότι έχει το όπλο πάνω του. Δεν κάνει κίνηση για να πιάσει το όπλο.

Αρνούμαστε ότι απώθησε τον Δημητριάδη, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό. Δεν απείλησε κανέναν, δεν έβγαλε το μπουφάν για να δείξει το όπλο.

Το όπλο δεν το έχει δει κανένας από τους παρευρισκόμενους. Δεν το καταγράφει κανείς σε εκθέσεις. Και ο Κομίνης ακόμα γράφει ότι ο Λυσάνδρου του το είπε. Δεν το έχει δει.

Ούτε από τους αστυνομικούς το έχει δει κανείς, ούτε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Όλη την ώρα, οι παίκτες της ΑΕΚ συζητούσαν φιλικά, έβγαζαν φωτογραφίες κλπ. Αυτή δεν είναι εικόνα τρομοκρατημένων ανθρώπων.

Ο Στυλιάρας βγαίνει για να δει την κατάσταση στο γήπεδο. Το 90% του κόσμου είχε φύγει. Φαίνεται από το βίντεο ότι ο Κομίνης δείχνει καθαρά να βγουν οι ομάδες στο γήπεδο και σφυρίζει. Ο Δημητριάδης τότε κάνει χαρακτηριστική κίνηση άρνησης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!