Το video στριμώχνει την ΑΕΚ

Από την αρχή της χθεσινής (11/4) εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ (η οποία έφτασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της σημερινής μέρας) οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπάθησαν να μην επιτρέψουν την προβολή του video από τα αποδυτήρια της Τούμπας το οποίο τους εκθέτει.

Κι αυτό διότι το συγκριμένο video αποδεικνύει ότι οι παίκτες της Ένωσης δεν υπήρξαν ποτέ τρομοκρατημένοι αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο στην προσωρινή διακοπή του Κομίνη.

Στο video φαίνονται οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να γελάνε, να βγαίνουν φωτογραφίες και να στήνουν πηγαδάκια πιάνοντας κουβέντα και με παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ δεν προκύπτει από πουθενά η υποτιθέμενη τρομοκρατία που δήθεν ένιωσαν και δεν βγήκαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι.

Επίσης στο video φαίνεται ο Κομίνης να βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα του και να καλεί τις ομάδες να βγουν να τελειώσουν το ματς, αλλά ο Βασίλης Δημητριάδης με έντονες κινήσεις εμφανώς αρνείται να συμμορφωθεί στο κάλεσμα.

Και τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ δε βγήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για να τελειώσουν το ματς στο οποίο έχαναν με 1-0 στο 90’ και προσπαθούν να πάρουν στα χαρτιά.

Το συγκεκριμένο video φαίνεται ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της άδικης πρωτόδικης απόφασης σε βάρος του ΠΑΟΚ και αποδεικνύει ότι η υποτιθέμενη τρομοκράτηση των παικτών της ΑΕΚ ήταν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας για να κλέψει η Ένωση το ματς που έχανε στην Τούμπα στα χαρτιά…

Μέχρι τη Δευτέρα (16/4) οι δύο ομάδες έχουν περιθώριο για να καταθέσουν υπομνήματα, οπότε η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δείτε ξανά το επίμαχο video που εκθέτει και στριμώχνει την ΑΕΚ:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!