«Κεραυνοί» από Κυριάκο

Για τα όσα συμβαίνουν εις βάρος του ΠΑΟΚ και την κλοπή του τίτλου, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αναφερόμενος και στις δικαστικές… διαμάχες του Δικεφάλου, ενώ για ακόμα μια φορά τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι», είναι πρωταθλητές στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Η βαθμολογία του αγωνιστικού χώρου δείχνει τον ΠΑΟΚ να έχει 61 βαθμούς, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό, μέχρι να δούμε τι θα κρίνουν και τα δικαστήρια. Και μην ξεχνάμε ότι μας έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τους βαθμούς του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι από την αρχή της χρονιάς, ότι πέτυχε ο ΠΑΟΚ στους αγωνιστικούς χώρους. Ο προπονητής και οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ούτε εκβίασαν, ούτε έκλεψαν κάτι. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή, ευελπιστούμε ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι νικηφόρα, και θα μείνουμε εκεί.

Εμείς αφουγκραζόμαστε το συναίσθημα, που υπάρχει στην πόλη. Τα πνεύματα είναι τεταμένα από ένα αίσθημα αδικίας. Γιατί να κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ να χάσει από δικαστικές αποφάσεις, ακατανόητες, την πρώτη θέση που κέρδισε;

Πως μπορούν οι διαιτητές να αφήνουν παιχνίδια να κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες με τεράστιες ασάφειες;

Ο κ. Κομίνης σε ένα παιχνίδι, που έδινε τίτλο ή έστω ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο, ενώ τρέχει στη σέντρα με τον κ. Ποντίκη, από εκείνο το σημείο και μετά, χωρίς παρεμβολή άλλου, αποφασίζουν για 6-7 λεπτά να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι κάτι πάνε να μαγειρέψουν. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε με το φύλλο αγώνα, που έκλεισαν μετά από 3 ώρες.

Το πιο ύποπτο είναι γιατί δεν εμφανίζεται στις δικαστικές αίθουσες για να εξηγήσει τι έκανε και τι σφύριξε. Κι ο κ. Ποντίκης να εξηγήσει γιατί έχει φορέσει την ενδοεπικοινωνία στα αποδυτήρια και έχει πάρει το σημαιάκι του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Η μία είναι το αγωνιστικό, η 1η θέση πρέπει να διατηρηθεί ως το τέλος.

Η δεύτερη έχει να κάνει με το δικαστικό κομμάτι. Αυτές τις συμπεριφορές θα τις βρουν μπροστά τους, όσοι νιώθουν ότι σήμερα τους ευνοούν. Θεωρούμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν μία εικόνα μόνο, εμείς προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές εικόνες Δώσαμε ένα βίντεο 4 ωρών, για να δείξουμε τι έγινε, γιατί ο κ. Κομίνης δεν συνέχισε το παιχνίδι»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!