Ώρα υπομνημάτων για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του για το ματς με την ΑΕΚ, θα συνεχιστεί σήμερα (16/4) με την κατάθεση των υπομνημάτων από τις δύο ομάδες.

Μετά την κατάθεση των υπομνημάτων η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, με επικεφαλής τον κ. Σκουτέρη θα προσπαθήσει να βγάλει όσο πιο σύντομα μπορεί την απόφασή της, για την υπόθεση, η οποία ουσιαστικά θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος.

Πρωτόδικα το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League κατακύρωσε άδικα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Ένωση με 0-3 (παρότι το σκορ του αγώνα την ώρα της προσωρινής διακοπής ήταν 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ) και τιμώρησε τον Δικέφαλο του Βορρά με αφαίρεση τριών βαθμών από τη φετινή βαθμολογία και άλλων δύο από του χρόνου.

Ακόμη επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη τριετή ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, 100.000 ευρώ πρόστιμο στον ίδιο και άλλες 63.000 στον ΠΑΟΚ, αλλά και τιμωρία της Τούμπας για τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι το video των αποδυτηρίων, το οποίο προσκομίστηκε στην επιτροπή εφέσεων, είναι ένα πολύ ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο για την αλλαγή της άδικης πρωτόδικης τιμωρίας και τελικά μπορεί η οριστική διακοπή του αγώνα να χρεωθεί στην ΑΕΚ, η οποία αρνήθηκε να ολοκληρώσει το παιχνίδι επικαλούμενη υποτιθέμενη τρομοκράτηση των παικτών της.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!