«Βαράει» διάλυση ο Παναθηναϊκός!

Ένα βήμα από τον γκρεμό μοιάζει πια ο Παναθηναϊκός, αφού το Διαιτητικό δικαστήριο ανακοίνωσε την αφαίρεση εννέα (!!!) βαθμών λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Έτσι αφαιρούνται από τρεις βαθμοί για τις περιπτώσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσσιέν και πλέον το σενάριο του υποβιβασμού είναι πιο ορατό από ποτέ.

Οι «πράσινοι» πλέον έχουν τρεις ημέρες για να πληρώσουν τους παραπάνω και να γλιτώσουν την… διάλυση.

Υπενθυμίζεται ότι ο σχετικός κανονισμός αναφέρει πως ομάδα που τιμωρείται τρεις φορές με αφαίρεση τριών βαθμών, τότε αυτομάτως υποβιβάζεται!

Συν όλων των άλλων, αν επικυρωθούν οι αφαιρέσεις ο Παναθηναϊκός θα πέσει στους 23 βαθμούς και μόλις στο +2 από τον υποβιβασμό και την προτελευταία Κέρκυρα!

Η σχετική ανακοίνωση του διαιτητικού δικαστηρίου: 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!