Άρχισαν να αγχώνονται στην ΑΕΚ!

Η ξαφνική αλλαγή στάσης της ΑΕΚ, που εμφανίστηκε θετική στο γίνει δεκτό το video που κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ (δείτε εδώ), εγείρει αρκετά ερωτήματα.

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί πως η κίνηση αυτή των «κιτρινόμαυρων», φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του ΠΑΟΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν πως φοβούνται περισσότερο από όσο θα έλπιζαν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων».

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες έχει εξαφανιστεί η επιχειρηματολογία περί «τρομοκρατίας», ενώ έχει εκλείψει και η προσπάθεια να πείσουν ότι ο Κομίνης δεν σφύριξε, αμφισβητώντας απλά του λόγους…

Τα βασικά ερωτήματα που εγείρονται ωστόσο, έχουν να κάνουν με το ότι η πλευρά της ΑΕΚ, ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση για το θέμα με το σημαιάκι του βοηθού διαιτητή Ποντίκη και την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών του ντέρμπι.

Αντίθετα η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» δείχνει μια πρεμούρα να απαντήσει σε ότι ειπωθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ, την ώρα που στον Δικέφαλο έχουν ορίσει ως στρατηγική επιλογή, να μην επιτίθενται στην ΑΕΚ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!