Βόμβα σε πρώην διαιτητή στην Κύπρο!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι χθες (16/4) το βράδυ το σπίτι του πρώην διεθνούς Κύπριου διαιτητή, Κώστα Καπιτανή έγινε στόχος βομβιβιστών!

Πρόκειται για ακόμη ένα κρούσμα ανομίας που σχετίζεται με τον χώρο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/4) στην οικεία του πρώην διεθνούς ρέφερι, που προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό και στο γκαράζ του.

Από την έκρηξη μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η οικιακή βοηθός της οικογένειας με πρόβλημα ακοής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει άλλος τραυματισμός.

Η αστυνομία ερευνά ήδη το περιστατικό, έχοντας αποκλείσει από τα πρώτα λεπτά την εστία της έκρηξης.

Η ΚΟΠ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) στην εύρεση βόμβας στο σπίτι του πρώην διαιτητή Κώστα Καπιτανή καθώς με ανακοίνωσή της καταδίκασε το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του διεθνούς Παρατηρητή, μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης των Διαιτητών Κώστα Καπιτανή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Τέτοιες ενέργειες μόνο ως τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, πλήττοντας το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας, αλλά και της κοινωνία μας.

Ήδη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας απέστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου στην οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του κ. Καπιτανή, ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και εντοπισμό και τιμωρία των δραστών της αποτρόπαιας αυτής ενέργειας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!