Έκλεισε υπέρ του ΠΑΟΚ το Φ.Α.

Για δεύτερη συνεχή φορά ο ΟΦΗ δεν προσήλθε στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο αγώνας θυμίζουμε ότι έπρεπε να διεξαχθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 αλλά ο ΟΦΗ προφασιζόμενος πρόβλημα μετακίνησης δεν προσήλθε.

Η ΚΟΕ όρισε εκ νέου τον αγώνα για σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, αλλά οι φιλοξενούμενοι για δεύτερη φορά δεν έδωσαν το παρόν.

Μετά την παρέλευση του προβλεπομένου χρόνου οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνος κατοκυρώνοντας τον αγώνα στον ΠΑΟΚ MORRIS με σκορ 5-0.

Ο Γενικός αρχηγός του υγρού στίβου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ ΠΑΟΚ, Γιάννης Ελευθρεριάδης, αμέσως μετά το οριστικό κλείσιμο του φύλλο αγώνας δήλωσε αποκλειστικά το acpaok.gr:

» Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι παρόλο το ακατάλληλο της ώρας και το εργάσιμο της ημέρας ήταν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα. Δυστηχώς όμως χωρίς αιτία δική μας ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε. Τέτοια φαινόμενα υποβαθμίζουν το άθλημα και το γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω. Η Ομοσπονδία καλείται να βρει λύσεις σε μία σειρά θεμάτων, ανάμεσά τους και αυτό. Και ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα μετάβασης αλλά ήταν πάντα στην ώρα του στα Κολυμβητήρια που αγωνιζόταν. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε για να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα το φετινό πρωτάθλημα»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!