«Καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη στιγμή»

Με αφορμή την συμπλήρωση 34 χρόνων από τον περίφημο τελικό των «ξυρισμένων κεφαλιών», που σήμανε την πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, έκανε το δικό της ιδιαίτερο σχόλιο μέσα από το instagram.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Αυτή κι αν ήταν μία καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη στιγμή: το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας για τον #PAOK στο μπάσκετ, ένας αγώνας που έμεινε στην ιστορία για την αποφασιστικότητα και την αυταπάρνηση των παικτών, ο τελικός των κουρεμένων κεφαλιών, σαν σήμερα στις 18/4/1984.

Ο προπονητής Φαίδων Ματθαίου και όλοι οι παίκτες εκείνης της ομάδας σε μία ιστορική φωτογραφία στα αποδυτήρια στο Αλεξάνδρειο, μετά το τέλος του τελικού!

Δείτε παρακάτω το post:

Αυτή κι αν ήταν μία καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη στιγμή: το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας για τον #PAOK στο μπάσκετ, ένας αγώνας που έμεινε στην ιστορία για την αποφασιστικότητα και την αυταπάρνηση των παικτών, ο τελικός των κουρεμένων κεφαλιών, σαν σήμερα στις 18/4/1984. Ο προπονητής Φαίδων Ματθαίου και όλοι οι παίκτες εκείνης της ομάδας σα μία ιστορική φωτογραφία στα αποδυτήρια στο Αλεξάνδρειο, μετά το τέλος του τελικού!? ⚪️⚫️ 34 years ago this day, PAOK the Greek Cup for the first time in its history (74-70 against Aris), and an amazing preparation for the game, with all the players and coaches shaving their hair on the eve of the game to boost motivation and a fierce will to win the game! #pamepaok #paokbc #paokfamily #history #onthisday

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!