inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Άλλα σπορΒόλεϊ

Ζητάνε και τα ρέστα!

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση γεμάτη "αστειότητες"

Γιάννης Σωτηρίου
21.04.2018 15:17
Share
SHARE

Mετά τα όσα συνέβησαν σε βάρος του ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Ρόδου στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου οι κάφροι του έβριζαν χυδαία τους Πρωταθλητές και τη Μακεδονία, οι “ερυθρόλευκοι” εξέδωσαν ανακοίνωση γεμάτη αστειότητες, με την οποία… ζητάνε και τα ρέστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ αναφέρει:

“Μετά την ολοκλήρωση της φαρσοκωμωδίας στην οποία μετατράπηκε ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας του Βόλεϊ Ανδρών, να αποδώσουμε τα «εύσημα» στους συντελεστές της παράστασης, που στήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στο Φαληράκι της Ρόδου. Μιας φαρσοκωμωδίας με πρωταγωνιστές την ΕΟΠΕ, το διαιτητή Γεροθόδωρο, ο οποίος αποδεδειγμένα δεν βλέπει και δεν ακούει και τον ΠΑΟΚ σε ρόλο ενορχηστρωτή-σκηνοθέτη.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οι προαναφερθέντες, ακολουθούσαν ευλαβικά ένα σενάριο, το οποίο ήταν καλογραμμένο, μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, με την ΕΡΤ να ακολουθεί με τις κάμερες της καρέ καρέ του πρωταγωνιστές. Σήμερα λοιπόν βραβεύεται ο ΠΑΟΚ για τη… σύλληψη του σεναρίου, η ΕΡΤ για τη… σκηνοθεσία και την απόδοση των διαλόγων και οι διαιτητές και παράγοντες της ομοσπονδίας, για τους σημαντικούς ρόλους που υποδύθηκαν.
Είναι εύλογο λοιπόν να μην υπάρχει χρόνος από την ομοσπονδία να ασχοληθεί με την διοργάνωση και να είναι απούσα και ανίκανη, να προστατέψει τους βασικούς κανόνες μιας αναμέτρησης βόλεϊ, αλλά και τους κανόνες που θέσπισε η ίδια και συμφώνησαν όλοι οι συμμετέχοντες για την συγκεκριμένη διοργάνωση.
Τα βάλατε μαζί με τους Ροδίτες φιλάθλους του Ολυμπιακού, διότι… ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ! Οι Ροδίτες φίλοι του Ολυμπιακού είχαν ακολουθήσει την διαδικασία που είχε ανακοινώσει η… ανίκανη διοργανώτρια αρχή, η ομοσπονδία, η οποία δεν μπορούσε να προστατέψει ούτε τους κανονισμούς που η ίδια μαζί με την πολιτεία, έθεσε. Γιατί κύριοι της ΕΟΠΕ, κάνατε τα στραβά μάτια στους θεατρινισμούς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήταν επίσης ανίκανοι, να βρουν 15 ομοϊδεάτες τους στο νησί της Ρόδου και ήθελαν να κατεβάσουν την Θύρα 4 από την Θεσσαλονίκη; Αυτό που έκαναν δηλαδή και πέρσι στο Αλεξάνδρειο, όπου οι 50 προσκλήσεις έγιναν 1000 φωτοτυπίες! Και εκεί η ομοσπονδία απέδειξε την ανικανότητα της και παρακολουθήσαμε στιγμές ιδιαίτερου κάλους, με μικρά παιδιά να σηκώνονται άρον άρον από τις θέσεις τους στο γήπεδο!
Ο ΠΑΟΚ χτες, δεν έκανε τίποτα λιγότερο από αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και καιρό και εσείς να ανέχεστε. Υπό την ανοχή των διαιτητών χτες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, χωρίς να συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος, από την στιγμή που όσοι ήταν εντός γηπέδου είχαν ακολουθήσει την διαδικασία, που είχε ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες και ήταν όλοι διαπιστευμένοι, καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα, για περίπου μισή ώρα, δίνοντας εξαιρετική παράσταση φτηνού θεατρινισμού, πάντα όταν οι κάμερες έγραφαν και τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, για να τους δει ο “μεγάλος πατέρας”. Το ίδιο έκαναν και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αφού όταν έκριναν σκόπιμο, βάσει της ροής αυτού, το διέκοπταν πάντα υπέρ της ομάδας τους, για ανύπαρκτους λόγους ή δείχνοντας επιλεκτική ευαισθησία που θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε, μόνο αν ο ΠΑΟΚ μέχρι χθες λάμβανε μέρος σε αγώνες μπαλέτου.
Οι δυο διαιτητές του αγώνα, ο γυμνασίαρχος αλλά και η ομοσπονδία, ανέχτηκαν όλες αυτές τις ενέργειες καταστρέφοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, αλλά και όλη την διοργάνωση, μιας και το επόμενο παιχνίδι ξεκίνησε σχεδόν στις εννιά η ώρα και τελείωσε μεσάνυχτα! Συγχαρητήρια για την σπουδαία διοργάνωση, ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ σήμερα, Ηρακλής, επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, με τους παίχτες να τρώνε βραδινό ακόμη πιο αργά, έχοντας χρόνο ξεκούρασης για να αγωνιστούν σήμερα μόλις 12 ώρες!
Φυσικά κύριοι τις ομοσπονδίας, η ευαισθησία σας είχε χαθεί, την στιγμή που χυδαία συνθήματα ακούστηκαν για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και μάλιστα ονομαστικά! Εκεί κανένα αυτί των κυρίων αυτών, δεν ίδρωσε και κανένας από όλους αυτούς δεν έδωσε σημασία!
Η κρατική τηλεόραση που είχε αναλάβει την μετάδοση, από πολύ νωρίς είχε γίνει το μέσο έκφρασης και το γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ, αφού από πριν ξεκινήσει ο αγώνας με κάθε ευκαιρία οι δυο ρεπόρτερ του καναλιού προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τους θεατρινισμούς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και να αφήσουν υπονοούμενα για τους νομίμως εβρισκόμενους φίλους του Ολυμπιακού στην εξέδρα.
Αποκορύφωμα της μεροληψίας υπέρ ενός, ήταν το γεγονός ότι έδωσαν ανοιχτό μικρόφωνο κατά την διάρκεια του αγώνα στον αποβληθέντα τιμ μάνατζερ της ομάδας του ΠΑΟΚ, κ. Δημητρακόπουλο, ο οποίος μέσα στο παραλήρημα του, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση, προσπαθούσε να βάλει στο κάδρο σημεία που του είχαν υπαγορευτεί, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια κοινή γνώμη υπέρ των θεατρινισμών και κατά του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του, μιλώντας για δήθεν συνθήματα κατά της Μακεδονίας.
Στο τέλος του αγώνα ο κ. Ράνιος, που περιέγραφε τον αγώνα, πανηγύρισε λες και ο ίδιος αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αν την φόραγε κάτω από το πουκάμισο του, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε! Για την ΕΡΤ δεν έχει καμία βαρύτητα ότι ο Ολυμπιακός είναι πολυνίκης του θεσμού με 17 τρόπαια και για αυτό δεν έκρινε σκόπιμο να το αναφέρει. Αντίθετα έκρινε σκόπιμο να κάνει ειδική αναφορά με κάρτα στην ζωντανή ροή τις δυο τελευταίες ήττες, που έχει ο Ολυμπιακός σε τελικούς το 2010 και το 2015. Η ρεπόρτερ που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο θεώρησε ανάξιο αναφοράς την παρουσία μιας Ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στον τελικό μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπως το CEV Challenge Cup, για αυτό ουδέποτε το ανέφερε, παρά μόνο ότι οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν στην διοργάνωση γενικά. Στην συνέχεια μας ενημέρωναν για την προειδοποίηση του ΠΑΟΚ για αποχώρηση, αν στην εξέδρα βρίσκονταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Λες και ο ΠΑΟΚ είχε δικαίωμα να το κάνει αυτό! Να φτιάξει δηλαδή άλλους κανονισμούς, δικούς του, αφού σε ολόκληρη Ρόδο δεν βρέθηκαν 15 φίλοι του ΠΑΟΚ να πάρουν τις προσκλήσεις που τους αντιστοιχούσαν, έχοντας το δικαίωμα μάλιστα, να δηλώσουν πάνω από 150 ροδίτες φιλάθλους!

Πηγαίνετε λοιπόν, τώρα κύριοι και κυρίες της ΕΟΠΕ, να κάνετε την απονομή σε αυτούς που μας ζητούσατε χτες να κάνουμε υπομονή μαζί τους. Αφού αυτό θέλετε αυτό θα πάρετε. Από αύριο λοιπόν και εμείς, θα είμαστε το ίδιο και χειρότεροι! Αυτό σας αξίζει!”

Ποδόσφαιρο

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Μπενφίκα δεν θα είναι εμπόδιο για Μεϊτέ»

Μάνος Τσαλγατίδης
15.05.2025 22:19

Πήραν πανελλήνιο πρωτάθλημα τα ΠΑΟΚτσάκια

Μάνος Τσαλγατίδης
15.05.2025 22:02

Ο Παβλένκα γνωρίζει την επιθυμία του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
15.05.2025 20:46

Χειρουργική επέμβαση για τον Άγγελο Αναστασιάδη

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 19:33

Πήγε στην έρημο ο Ντεσπόντοφ (pics)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 19:12

Η… αναμονή του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 19:00

Μπάσκετ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε κάθε γήπεδο, σε όλη τη γη!» (pics)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:03

«Τα καλύτερα έρχονται!» (pics)

Όλγα Χιονίδου
15.05.2025 14:55

Θα παίξει εντός στη Θεσσαλονίκη η Παρτιζάν;

Παναγιώτης Κυρικλίδης
14.05.2025 15:17

Το πρόγραμμα της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 11:43

Παράθυρο παραμονής από Ρέινολντς μέσω Καντσελιέρι

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 10:00

Μνηστήρας από Ιταλία για Καντσελιέρι

Μάνος Τσαλγατίδης
14.05.2025 09:38

Αντίπαλοι

Επίσημο του Πετράκη στην Λάρισα

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:38

Βρήκε προπονητή η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 14:13

Οι διαιτητές στα Play Out της Super League

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 10:38

Ένας πρώην ΠΑΟΚτσής… υποβίβασε τον Μαλεζά

Εύα Σαράντη
14.05.2025 22:05

Ο Παναιτωλικός πέρασε με ανατροπή από την Λιβαδειά

Πάνος Γεωργογιάννης
14.05.2025 20:02

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βιτόρια

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 18:39
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Μπενφίκα δεν θα είναι εμπόδιο για Μεϊτέ»
15.05.2025 22:19
Πήραν πανελλήνιο πρωτάθλημα τα ΠΑΟΚτσάκια
15.05.2025 22:02
Χειρουργείο για αθλητή του ΠΑΟΚ
15.05.2025 21:36
Ο Ράσφορντ βγαίνει στο… σφυρί και σε τιμή ευκαιρίας
15.05.2025 21:10
Ο Παβλένκα γνωρίζει την επιθυμία του ΠΑΟΚ
15.05.2025 20:46

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
14.05.2025 21:03
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?