Δεν φοβούνται όλοι οι πολιτικοί

O Ιβάν Σαββίδης δεν κατάφερε να βρεθεί στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τους φιλάθλους της ομάδας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Ρωσία, ωστόσο στο συλλαλητήριο βρέθηκε μέλος της οικογένειας.

Στην Καμάρα βρέθηκαν η ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Σόνια Σαββίδη, μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Παπαμιμίκο, οι οποίοι εθεάθησαν να συζητούν με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών και πολιτευτών που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, διστάζουν να πάρουν ανοιχτά τη θέση του ΠΑΟΚ κι ας πιστεύουν ότι έχει δίκιο για την κλοπή του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, που δεν δίστασε να βρεθεί στο συλλαλητήριο συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Σόνια Σαββίδη.

Βουλευτές που επί σειρά ετών αντλούν ψήφους από την τεράστια δεξαμενή του ΠΑΟΚ, αποφεύγουν οποιαδήποτε σχέση με τον Δικέφαλο, σφυρίζοντας αδιάφορα για τα προβλήματα του και τον πόλεμο που δέχεται.

Διαφορές που πρέπει να επισημαίνονται και να μην λησμονούνται…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!