«Δυνατοί όταν κερδίζουμε»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ, ήταν ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Ντανιέλε Ρίτσι.

Αναλυτικά, ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη και έτσι πως σταθήκαμε σήμερα στο γήπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι που μετρούμε η νίκη και όχι η εμφάνιση γιατί θα έδινε το 2-0 ή το 1-1 για εμάς. Επίσης, το σημερινό παιχνίδι μας έδωσε και ψυχολογία. Στο προηγούμενο ματς δώσαμε την ιδέα στον Φοίνικα να μας κάνει τη ζημιά. Σήμερα σταθήκαμε καλά, ακούγοντας και κάποιες συμβουλές για να μην τους δώσουμε κάλο ρυθμό. Αυτό πιστεύω ότι ήταν ένα κάλο κομμάτι από την μεριά μας. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες να χάσεις γιατί αν ο αντίπαλος είναι σε καλή μέρα στις κόντρα μπάλες θα συναντούσαμε δυσκολίες».

Για την απόδοση των παικτών του: «Μου αρέσει να κοιτώ τα νούμερα μόνο όταν πηγαίνω στο σπίτι. Παίξαμε καλά και με κάλο μυαλό. Έχουμε παίξει έτσι κι καλύτερα από το ξεκίνημα της χρονιάς σε κάποια ματς. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη πολύ καλύτερα, αλλά μια ομάδα είναι δυνατή όταν κερδίζει και δεν παίζει καλά. Κάποιες φορές πήγαμε κάτω από αυτό το όριο και χάσαμε. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα όταν παίζουμε άσχημα και κερδίζουμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!