Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το… ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με πέντε παίκτες του Δικεφάλου, να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κάρτες, καθώς βρίσκονται στο όριο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, το έχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχει δεχθεί έξι κίτρινες κάρτες και αν δεχθεί ακόμη μια, τότε θα του επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών.
Αυτό σημαίνει πως ο Σέρβος αν “κιτρινιστεί” στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τότε θα χάσει την αναμέτρηση με τον Πλατανιά την τελευταία αγωνιστική, αλλά και ένα ματς του επόμενου πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα στο όριο με τρεις κάρτες βρίσκονται και οι Χοσέ Κάνιας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρης Λημνιός, που εφόσον αντικρίσουν ακόμη μια, τότε θα χάσουν μια αναμέτρηση.