Θέση για την συνάντηση μελών του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πήρες ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
Όπως αποκάλυψε το μεσημέρι του Σαββάτου το INPAOK (δείτε εδώ κι εδώ), παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, κλήθηκαν και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Ευρωβουλευτή, Θόδωρου Ζαγοράκη.
Θέμα συζήτησης ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε ότι θέλει να συναντηθεί για να εξομαλυνθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τις αλλεπάλληλες, αναίτιες επιθέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Η ανακοίνωση του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αναφέρει:
“Ο Σύνδεσμός μας ως όργανο, δεν προσκλήθηκε στην συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και φυσικά δεν παραβρέθηκε, γιατί απλά δεν είναι ο ρόλος του να ασχολείται με πολιτική και κόμματα.
Οι παλαίμαχοι που παραβρέθηκαν με το δικαίωμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, εκπροσώπησαν τον εαυτό τους και όχι τον Σύνδεσμο”.