Χαμός για Χριστοδουλόπουλο!

Από χθες (14/5) το βράδυ άρχισε να γίνεται ένας χαμός για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αφήνει την ΑΕΚ για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Στην «ένωση» δεν πήραν καθόλου καλά την απόρριψη του καλύτερου φετινού τους παίκτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές για να μείνει!!!

Το σίριαλ συνεχίστηκε καθώς ο Χριστοδουλόπουλος έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ ότι θεωρεί τον εαυτό του ελεύθερο και ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα τους κιτρινόμαυρους ότι βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, κάτι που δείχνει ότι ο παίκτης οδεύει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο διεθνής άσος με το εξώδικό του ενημερώνει ότι θεωρεί τον εαυτό του ελεύθερο, από τη στιγμή που κατά την άποψή του το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Από την πλευρά της η ΑΕΚ έκανε, όπως διαβάσατε, μια προσπάθεια να υπάρξει μια τελευταία συζήτηση με τον παίκτη, όμως εκείνος δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση.

Αντ’ αυτού, χθες (14/5) το απόγευμα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεύτερο εξώδικο, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ενημέρωσε επίσημα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του. Μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο παίκτης έχει πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!