Ο Σάμπο στην ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ!

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία αγωνίζεται ο Έρικ Σάμπο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, θέλει να τιμήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει το όνομά της!

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ επηρέασε και το ποδόσφαιρο.

«Για 70 χρόνια η Ιερουσαλήμ ανέμενε διεθνή αναγνώριση, μέχρι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε μία θαρραλέα κίνηση, αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ. Ο πρόεδρος Τραμπ έδειξε κουράγιο και αληθινή αγάπη στον λαό του Ισραήλ και την πρωτεύουσά τους και αυτές τις μέρες άλλες χώρες ακολουθούν την κίνησή του, δίνοντας στην Ιερουσαλήμ τον δικαιωματικό τίτλο της. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ένας από τα πιο εξέχοντα σύμβολα της πόλης, θα ήθελε να τιμήσει τον πρόεδρο για την αγάπη και την υποστήριξή του με μία δική του κίνηση» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα την Κυριακή, ο ιδιοκτήτης Έλι Ταμπίμπ και ο γενικός διευθυντής Έλι Οχάνα «αποφάσισαν να προσθέσουν στην ονομασία του συλλόγου το όνομα του Αμερικανού προέδρου που έγραψε ιστορία και από τώρα θα αποκαλούμαστε Μπεϊτάρ Τραμπ Ιερουσαλήμ. Τη μεγαλύτερη αγάπη μας για τον πρόεδρο. Θα νικήσουμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!