Φέρνουν χρήμα Πρίγιοβιτς-Ουάρντα

Οι Εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι, έχουν αρχίσει σιγά-σιγά και ανακοινώνουν τα ρόστερ τους, για την κορυφαία διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θα εκπροσωπηθεί από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Σερβία) και τον Αμρ Ουάρντα (Αίγυπτος), που με την παρουσία τους στο Mundial, θα φέρουν και χρήματα στα ταμεία του Δικεφάλου.

Αυτό θα γίνει με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει η FIFA εδώ και καιρό, αφού αυξάνεται σημαντικά η ημερήσια αποζημίωση στις ομάδες για κάθε παίκτης τους που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

6.500 ημερησίως για μίνιμουμ 30μέρες για κάθε έναν. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Με απλούς υπολογισμούς και κρατώντας ως δεδομένη μόνο τη συμμετοχή στη φάση των ομίλων, ένας παίκτης φέρνει λίγο πάνω από 200.000 στην ομάδα του.

Συνεπώς Πρίγιοβιτς και Ουάρντα, θα αποφέρουν στο Δικέφαλο ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ, με την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!