«Πρωτάθλημα & Champions League»

Για την σεζόν που έρχεται μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τονίζοντας πως ο στόχος του ΠΑΟΚ, πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι και η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην εφημερίδα «Έθνος»: 

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου:

«Στον τελικό θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σε όλους τους τομείς, δουλέψαμε πολύ και σωστά, συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Θέλαμε όσο τίποτε τη νίκη και το τρόπαιο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και δεν ξεφύγαμε από αυτό».

Για το στόχο στα προκριματικά του Champions League και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν:

«Το δικό μας πλάνο είναι να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Champions League. Πρέπει όλοι μας να δουλεύουμε έχοντας στο μυαλό μας πως κάθε χρόνο ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και αυτός θα είναι, και θα πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε και τη νέα χρονιά το ίδιο κίνητρο, το ίδιο πλάνο, χωρίς περισσότερο βάρος ή άγχος».

Για τον Λουτσέσκου:

«Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την πορεία. Μας είχε όλους από κοντά, θέλοντας να δώσει στον καθένα από εμάς να καταλάβει αυτό που θέλει, αυτό που περιμένει, αυτά που πίστευε ότι μπορούσε να προσφέρει ο καθένας από εμάς. Κατάφερε να διαχειριστεί ένα γκρουπο ποδοσφαιριστών μέσα στο οποίο υπάρχουν ισχυροί χαρακτήρες, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Και για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να γίνει ένα, να γίνεις οικογένεια».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!