Αυτός είχε ευθιξία και παραιτήθηκε

Την απόφαση να αποσυρθεί οριστικά και από τα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων πήρε ο βοηθός διαιτητή Γιώργος Καλφόγλου.

Πριν ένα χρόνο, ο βοηθός από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τους πίνακες των επαγγελματικών κατηγοριών, καθώς είχε την ευθιξία να αναγνωρίσει το ανθρώπινο λάθος που έκανε στον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον Βόλο, όταν έχασε τη φάση του γκολ του Ενρίκε, ο οποίος ήταν οριακά οφσάιντ.

Θυμάστε κανέναν άλλον να αποχωρήσει από τον χώρο της διαιτησίας επειδή έκανε κάποιο λάθος; Μη ζορίζεστε… Δε θα βρείτε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον!

Πλέον όμως ο Γιώργος Καλφόγλου αποφάσισε να… κρεμάσει οριστικά το σημαιάκι του, αποχωρώντας και από τα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων.

Την απόφασή του ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, γράφοντας:

«Τέλος τα κοντά σορτσάκια με τους φίλους μου στο τελευταίο ματς και στο τοπικό! Τελείωσα εκεί που ξεκίνησα στον τόπο μου. Ευχαριστώ όλους εσάς εδώ για την συνεργασία διαιτητές παράγοντες ομάδων ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΕΠΣ θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει πολλούς φίλους δυστυχώς από τη φύση η δουλειά μας δεν είναι ευχάριστη πολλές φορές όμως προσπαθούμε να είμαστε σε ένα δύσκολο έργο αντικειμενική.. Τόπο στα νέα παιδιά με την ελπίδα να φτάσουν και αυτοί ψηλότερα!».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!