Δύσκολα θα μείνει ο Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε τη σεζόν που πέρασε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ζενίτ. Στο συμβόλαιό του μπήκε μια ρήτρα για να τον αγοράσει ο Δικέφαλος (αν ήθελε) στο τέλος της χρονιάς, αλλά φαίνεται ότι ο Σλοβάκος δε θα μείνει άλλο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ δε θα προχωρήσει στην απόκτηση του Μακ από τους Ρώσους, καθώς άλλωστε στη θέση του στις πτέρυγες της επίθεσης επιστρέφουν από δανεισμούς ο Ενρίκε και ο Ουάρντα.

Ο Σλοβάκος είχε μια συνολικά μέτρια χρονιά χωρίς να μπορέσει να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης πριν φύγει με μεταγραφή από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2016.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο INPAOK από τις 15/5 (δείτε εδώ), η Ζενίτ μειώνει κατά 50% τις απαιτήσεις της για τον Σλοβάκο και τον δίνει με 2 εκ. ευρώ αντί για 4 εκ. ευρώ που ήταν η σχετική ρήτρα στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι στον Δικέφαλο δε σκέφτονται να δώσουν τόσα χρήματα για τον Μακ.

Η συζήτηση δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά φαίνεται ότι ο Σλοβάκος μάλλον τελειώνει από τον ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Όπως έχουν πάντως τα πράγματα ο Ρόμπερτ Μακ ούτε στον ΠΑΟΚ θα μείνει, ούτε στη Ζενίτ θα επιστρέψει, καθώς οι Ρώσοι θέλουν να τον δώσουν και έτσι ο Σλοβάκος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!