Live η συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ

Το INPAOK βρίσκεται στο Grand Hotel Palace και θα σας μεταφέρει live όλα όσα συμβαίνουν στην Τακτική Επαναληπτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

 

Ολοκληρώθηκε η Συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ! Καληνύχτα σας!

Θανάσης Κατσαρής:

«Eγώ έκανα το αυτονόητο. Πάντα πάνω από όλα είχα το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Ήρθα σε πολλές κόντρες και με πολλούς. Ομάδες θέλανε, γήπεδα θέλανε. Είμαι χαμηλών τόνων αλλά με μεγάλες αντιστάσεις. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης Είναι πάρα πολλά τα χρόνια Οι αντοχές κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα καλά τους λόγια. Αλλά εγώ τα έκανα για τον ΠΑΟΚ, όχι για τα ευχαριστώ».

Δημητρης Ζιγκερίδης:

O Θανάσης Κατσαρής έχει το πλεονέκτημα οτι ακούει τους άλλους. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Κωνσταντίνος Ζέρβας:

O ερασιτέχνης ΠΑΟΚ κρατάει ψηλά τη σημαία και είναι από τις ελάχιστες σταθερές της πόλης. . Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους κρατάνε τα τμήματα και τη διοίκηση.

Κωνσταντίνος Πανάκας:

Eίμαι 32 χρόνια σε συνελεύσεις, οι εποχές έχουν αλλάξει. Μαζευόμαστε λίγοι εδώ και τόσοι θα μαζευόμαστε. Ο Θανάσης Κατσαρής φύλαξε τις Θερμοπύλες τόσα χρόνια. Εχει Πολυφωνία μέσα στονδιοικητικο συμβούλιο. Σε ευχαριστούμε για όλα

Άλκης Ησαϊαδης:

«Σε αυτές τις συνελεύσεις ερχόμαστε λίγοι. Είμαστε οι ενεργοί. Αλλά είναι και πολλοί ΠΑΟΚτσηδες που δεν μπορούν αλλά μπορούν. Κι αυτό φαίνεται στην «ημέρα ΠΑΟΚ». Μέσα στα τελευταία 3 χρονια μαζέψαμε πάνω από 270 τόνους τρόφιμα!»

Το λόγο πήρε ο Δημητρης Νικηφόρος:

«Ο Κατσαρής είναι το φαινόμενο του ΠΑΟΚ. Ο πιο πετυχημένος και πολύχρονος πρόεδρος. Πρέπει να είσαι περήφανος για όλα όσα έχεις κάνει. Να είσαι περήφανος που άνοιξες την πόρτα και μπήκε στην ομάδα ο ευεργέτης μας Ιβάν Σαββίδης. Να είσαι περήφανος και για τη στήριξη στην ομάδα μπάσκετ. Υποκλινόμαστε στο έργο σου. Να είστε γέροι όλοι».

Εγκρίθηκαν ομόφωνα και τα δύο έξτρα θέματα

1 Δημιουργία τμήματος Τζουντο, Σάμπο και Κουράς Γυναικείο πάλης

2. Εκκαθάριση μητρώου μελών. Για μέλη που δεν έχουν έρθει και δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά από το 2014

Τέλος γίνεται ο απολογισμός. Ομόφωνη απαλλαγή διοικητικού συμβουλίου δια ανάταση χείρων.

Μάτσας – σκάκι: «Έχουμε το μεγαλύτερο παιδικό τμήμα στην Ελλάδα. 9 παιδάκια! Φανταστείτε πόσο ασχολούνται όλοι με το πνεύμα».

Σαλτσιδης άρση βαρών: «Αισθάνομαι περήφανος που ανήκω σε αυτήν την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Από τα πιο φτωχά αθλήματα του ΠΑΟΚ. αλλά με 70 κύπελλα!»

Παναγιώτοπουλος πυγμαχία: «Φέτος έχουμε φτιάξει έναν αθλητή με τον οποίο αξίζει να ασχοληθούμε. Έχει πάρει ήδη 3 χρυσά μετάλλια».

Παπαδόπουλος ποδηλασία: «Πρώτοι στην Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες. Πέντε πανελλήνια πρωταθλήματα. Κάθε χρόνο και καλύτερα».

Χατζηγεωργίου Δημήτρης-ακαδημίες κολύμβησης:

«Εικοσιπεντάρα πισίνα κάτω από τη θύρα 5 της τούμπας. Γίνεται μεγάλη δουλειά εδώ και πολλά χρόνια. Πάνω από 500 άτομα. Κλείνουμε 20 χρόνια φέτος».

Χασεκίδης-χάντμπολ γυναικών:

«Στην Ευρώπη μεγάλη επιτυχία που συμμετείχαμε στο Τσάλεντζ Καπ. Περάσαμε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στο κύπελλο, δυστυχώς χάσαμε στην τελευταία πάσα. Ήρθε ένας νέος τεχνικός, ο κ. Δημητρούλιας με τον οποίο θα συνεχίσουμε και του χρόνου με στόχο το νταμπλ».

Κυρία Γουδή- καλλιτεχνική κολύμβηση: «Είμαστε ένα νεοσύστατο τμήμα. Έχουμε γύρω στα 50 παιδιά που προπονούνται καθημερινά. Στόχος μας να πλάσουμε ολοκληρωμένους ανθρώπους».

Παρασκευόπουλος κολύμβηση: «Τέταρτη θέση στο ανδρών-γυναικών, πολλά παιδιά στις εθνικές ομάδες. Πάνω από 400 παιδιά και πάνω από 20 προπονητές».

Κεραμιδάς-τμήμα στίβου: «Ένα από τα μικρά τμήματα του ΠΑΟΚ σε τίτλους, αλλά όχι μικρό γενικά. Πάνω από 400 αθλητές. Ακαδημίες από 5 χρόνων και πάνω. Απασχολεί 11 προπονητές. Υπάρχουν τμήματα όλων των αθλημάτων. Ειμαστε στην θέση 34 ανάμεσα σε 350 ομάδες στην Ελλάδα. Μετά από 15 χρόνια στο τμήμα, φέτος θα αποχωρήσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους Διάδοχος θα είναι η κόρη του Σουλτάνα Κεραμιδά».

Ναλμπάντης Ηλίας (γυναικείο ποδοσφαιρο): «Πρώτη φορά που βρίσκομαι στο τμήμα. Παρέλαβα από τον κ. Προύσαλη με τόσους πολλούς τίτλους. Το χρέος μεγάλο αλλά κατάφεραμε να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα. Οι ακαδημίες λειτουργούν υποδειγματικά».

Χατζηβασιλειαδης (βόλεϊ γυναικών): «Τα τελευταία 2 χρόνια που έχω την ευθύνη του τμήματος, θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ. Από τα 53 κορίτσια, φτάσαμε στα 112 στις ακαδημίες. Ο στόχος είναι πολύ μεγαλύτερος».

Το πόλο εκπροσωπήθηκε από τον κ. Ελευθεριάδη που δήλωσε: «Έχουμε καταφέρει η ομάδα να είναι σε καλές θέσεις, συνήθως μέσα στην εξάδα. Το τμήμα πόλο έχει τις καλύτερες υποδομές με πολλές διακρίσεις».

Ο πρόεδρος του βόλεϊ, Αντώνης Τσαλόπουλος είπε:

«Καταφέραμε αυτήν την τριετία, 2 φορές πρωτάθλημα, δυστυχώς φέτος μόνο το κύπελλο. Οι τίτλοι αυτοί του ΠΑΟΚ απέναντι στο κατεστημένο των Αθηνών έχουν τεράστια σημασία γιατί συνεχώς μας δημιουργούν προβλήματα. Ελπίζω την επόμενη τριετία περισσότερα τρόπαια».

Πετρίδης: δυστυχώς δεν τα καταφέραμε φέτος. Οι επιλογές μας δεν ήταν καλές. Δεν κατηγορώ κανέναν από τους παίκτες. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Βασίλης Αγγελίδης, πήρε πρώτος τον λόγο από τα τμήματα του ερασιτέχνη

Ξεκινάει το 2ο θέμα: Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή Δ.Σ.

Ομόφωνα εγκρίνεται ο ισολογισμός δια ανατάσεως χειρός των μελών

Συνεχίζεται η συζήτηση περί ισολογισμού.

Ξεκινάει το πρώτο θέμα: ισολογισμός οικονομικού έτους 2017. Τον διαβάζει και τον εξηγεί στα μέλη ο Θανάσης Κατσαρής

Δυο πρόσθετα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης. 1 Δημιουργία τμήματος Τζουντο, Σάμπο και Κουράς Γυναικείο πάλης 2. Εκκαθάριση μητρώου μελών. Για μέλη που δεν έχουν έρθει και δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά από το 2014

Περίπου 100 τακτοποιημένα μέλη δίνουν το παρόν με τα συνολικά εγγεγραμμένα να είναι 3.200.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης είναι:

1. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2017 (χρήση 01.01.2017-31.12.2017)
2. Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή Δ.Σ.
3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής .

Η Γενική Συνέλευση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 με τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο PAOK Sports Arena από τις 08:00 έως τις 20:00 για την εκλογή τακτικών και αναπληρωτικών μελών διοικητικού συμβουλίου και τακτικών και αναπληρωματικών για την εξελεγκτική επιτροπή.

Στην αίθουσα βρίσκονται και οι Παπαδόπουλος, Γαλατσόπουλος, Κανώτας Ησαϊάδης, Μπεκιάρης, Οικονομίδης, Σαλτσίδης, Αμοιρίδης, Καρακούσης, Ζελομοσίδης Τσαλοπουλος..

Το πάνελ αποτελείται από τους:  Κατσαρή, Γιαννακόπουλου, Ανδρεάδη, Καπετανάκης Τσαλοπουλος.

Δείτε εικόνες από την αίθουσα:

Καλησπέρα σε όλους!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!