Τέλος ο Ρίτσι!

Στην αποκάλυψη ότι ο Ντανιέλε Ρίτσι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ προχώρησε ο αντιπρόεδρος του Α.Σ., Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον Libero 107,4.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Έχει τελειώσει ο Ρίτσι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι αποτυχία το ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Κι ας έχει ο Ολυμπιακός τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Εμείς έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή. Και δεν το δείξαμε στους τρεις αγώνες στα Play Off με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη που μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα.

Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, οπότε ο προπονητής έχει φύγει. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση προπονητών και παικτών. Ο κόσμος θα χαρεί με τις κινήσεις που θα κάνουμε και η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει ξανά με στόχο το πρωτάθλημα. Και ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στο βόλεϊ, όπως σε όλα τα αθλήματα».

Για τη συμφωνία με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ τον οποίο δεν ήθελε ο Ρίτσι:

«Και στο βόλεϊ έγιναν λάθη. Ο πρόεδρος είχε έτοιμο τον Αγκάμεζ για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και θα παίρναμε περπατώντας το πρωτάθλημα, αλλά ο προπονητής μας είχε άλλη αντίληψη. Έβλεπε διαφορετικά το βόλεϊ και δεν θέλησε να φέρουμε αυτόν τον κορυφαίο αθλητή του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως θέλαμε. Υπήρχε συμφωνία με τον Αγκάμεζ και αντέδρασε ο Ρίτσι. Δεν τον ήθελε, πίστευε ότι δεν έκανε για αυτή την ομάδα, αλλά δεν θα ξανακάνουμε τέτοια λάθη. Οι προπονητές είναι για να προπονούν και εμείς ως διοίκηση για να φέρνουμε τους παίκτες. Αυτό θα κάνουμε και ο προπονητής να συνηθίσει ότι αυτοί είναι οι παίκτες και με αυτούς πρέπει να δουλέψει. Και ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη, όπως ο Αγκάμεζ, όμως παρόλα αυτά ο Ρίτσι δεν τον ήθελε και δεν ξέρω για ποιους λόγους. Για τη νέα σεζόν θα γίνουν κινήσεις που θα βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα να επανέλθει στο πρωτάθλημα».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!