Θέλουν και το 20% του Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν φέτος ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γαλατάσαραϊ και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Τουρκίας.

Όλη τη χρονιά, τον παρακολουθούσαν άνθρωποι διαφόρων ομάδων από μεγαλύτερα πρωταθλήματα και θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει το 20% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης αλλά τώρα σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Γαλατάσαραϊ φέρεται να θέλει να αγοράσει αυτό το ποσοστό που είχε κρατήσει ο Δικέφαλος.

Το σάιτ «Fotospor.com» σημειώνει ότι η τουρκική ομάδα θέλει να έχει το 100% των δικαιωμάτων του Ροντρίγκες πριν τον πουλήσει.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει: «Η Γαλατάσαραϊ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για τον Γκάρι Ροντρίγκες με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του. Έχει σημειωθεί ότι ο πρόεδρος, Μουσταφά Τσενγκίζ, σχεδιάζει να πουλήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες για 35 εκ. ευρώ, μετά το Champions League!

Ο Φατίχ Τερίμ που συναντήθηκε με τον πρόεδρο, δήλωσε: «Η καλύτερη μεταγραφή που έχουμε να κάνουμε, είναι το 20% του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ».

Στην πρώτη κουβέντα με τον ΠΑΟΚ, η απάντηση που πήρε η Γαλατάσαραϊ, ήταν 4 εκ. ευρώ, απάντηση που θεωρήθηκε ενοχλητική…».

Προφανώς από τους Τούρκους ίσως… διαφεύγει το γεγονός ότι αν πουλήσουν τον Ροντρίγκες 35 εκ. ευρώ (όπως ονειρεύονται…), τότε ο ΠΑΟΚ θα πάρει 7 εκ. ευρώ από τη στιγμή που έχει το 20% των δικαιωμάτων του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!