Ρονάλντο: «Είμαι σαν… 23 ετών!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε πριν λίγες μέρες δημόσια για τον Νεϊμάρ, αλλά και για το μέλλον του, τον τελικό του Κιέβου και επανέλαβε ότι θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο σε ηλικία άνω των 40 ετών!

«Πάντα μιλάμε για παίκτες, όταν πρόκειται για μία πιθανή απόκτηση», είπε όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνύπαρξη με τον Νεϊμάρ.

«Είμαι εδώ στη Ρεάλ οκτώ χρόνια, και πάντα μιλάμε για 50 παίκτες που θα έρθουν και στο τέλος κανείς δεν έρχεται. Στο τέλος εκείνοι που φτάνουν στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι. Οι καλύτεροι είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ…είναι όλοι εδώ», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του επισήμανε: «Το μέλλον βρίσκεται στο παιχνίδι του Σαββάτου, στον τελικό του Champions League. Θα πρέπει να παίξω, να κερδίσω και να περάσω στην Ιστορία. Το πιο σημαντικό πράγμα για το μέλλον είναι το παρόν και το παρόν είναι τώρα. Είπα ότι θα αποχωρήσω στα 41 μου χρόνια. Είμαι μόλις… 23 χρονών σε βιολογική ηλικία».

Ακόμη είπε: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν αισθάνομαι αγάπη, έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες με αγαπάνε. Ο Φλορεντίνο δίνει την αγάπη για μένα και τους άλλους μπορώ, επίσης να πω ότι δεν πρέπει να είμαι ο καλύτερος φίλος του προέδρου. Ομως μου φέρεται καλά… Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για τη Χρυσή Μπάλα…».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!