Παραδοχή Άδωνι για ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προχωρώντας στην παραδοχή, ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και ότι είναι ο πραγματικός πρωταθλητής της Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ:

Αρχικά σημείωσε: Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να τονίσω πως ήταν η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Δεν χρειάζεται να ξύσουμε πληγές για το πώς έχασε ο ΠΑΟΚ αυτό το Πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσουν οι ομάδες να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός Πρωταθλητής: Το έχω ξαναπεί πως για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός Πρωταθλητής και η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κανονικός Πρωταθλητής. Έχω τοποθετηθεί και στο παρελθόν πως ο διαιτητής δεν χειρίστηκε καλά την κατάσταση.

Για τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τον Ιβάν Σαββίδη: Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ο κ. Σαββίδης είναι αντίπαλός μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανέναν επιχειρηματία αντίπαλο. Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά από μία συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο πρώτο θέμα.

Για το αν υπάρχει άρωμα εκλογών πίσω από τις τοποθετήσεις του Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση της Super League: Η εξαγγελία αυτή μόνο προεκλογικά χαρακτηριστικά μπορεί να έχει. Αρχικά υπήρξε η ιδέα για να μειωθούν οι ομάδες, αλλά οι πρόθεση του υφυπουργού για την αύξησή τους νομίζω πως έχει προεκλογικό άρωμα.

Για την άποψή του για τους ξένους διαιτητές: Είναι άσχημο και ντροπιαστικό να χρειαζόμαστε τους ξένους διαιτητές. Αφού όμως οι δικοί μας διαιτητές δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους αρμόδιους φορείς μου τότε οι ξένοι διαιτητές είναι απαραίτητοι. Πάντως είναι θετικό που ο τελικός του Κυπέλλου διεξήχθη ομαλά. Είμαι υπέρ οποιουδήποτε μέτρου βοηθά στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Για τις αλλαγές που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία ώστε να εξυγιάνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο μόνος τρόπος για να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι ίσα για όλους και να μην υπάρχουν ευνοημένοι.

Για το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχει η κόντρα με τους ισχυρούς: Πιστεύω πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν είχε σκοπό να καθαρίσει το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Αντίθετα χώρισε τις ομάδες σε ευνοημένες και μη. Υπάρχουν ομάδες που έχουν την εύνοια της κυβέρνησης. Και η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει λάθη όσο αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έκανε πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει.

Για το αν θα ερχόταν στη Τούμπα: Δεν θα είχα κανένα λόγο για να μην έρθω στην Τούμπα, αρκεί κάποιοι προκλητικοί να μην εκμεταλλευτούν αυτή την επίσκεψη. Εγώ το έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω.

Για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη: Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που μπορεί να με πείσει πως υπάρχει δικαιολογία για τη συγκεκριμένη επίθεση. Δεν επιτρέπεται η βία για οποιοδήποτε λόγο. Υπάρχουν κάποιες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη που είναι ενοχλητικές, όμως για κανένα λόγο δεν δικαιολογείται μία τέτοια ενέργεια. Αν σηκώνει χέρι ο ένας στον άλλο θα καταντήσουμε ζούγκλα. Αν δεν σου αρέσει ο Μπουτάρης μην τον ψηφίζεις.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!