Δεν κρύφτηκε ο Παπαθεοδώρου

Στην κάμερα της Cosmote tv μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 92-79 από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο αγώνα των ημιτελικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκό έπαιξε σε υψηλό ρυθμό. Μας πίεσε πάρα πολύ και δεν μας άφησε να εκτελέσουμε με τον τρόπο που θέλουμε τις επιθέσεις μας. Η ταχύτητα και η ενέργεια ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όταν ο Παναθηναϊκός είναι τόσο συγκεντρωμένος και αποφασιστικός είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα σαν τη δική μας να έχουμε καλή απόδοση. Ωστόσο, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι βελτιώσαμε την εικόνα μας και είχαμε καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση. Μειώσαμε όσο μπορούσαμε το σκορ αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια».

Για το τι θέλει να διορθώσει στο επόμενο παιχνίδι:

«Θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στον βαθμό της πίεσης που είχε ο Παναθηναϊκός. Μία ομάδα με πολύ καλούς αθλητές, που μπορούν να παίξουν και να διατηρήσουν ένα υψηλό τέμπο. Άρα το πρώτο κομμάτι που μπορούμε να διορθώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και φυσικά να περιορίσουμε όσο μπορούμε τη δημιουργία του Παναθηναϊκού».

Στην συνέχεια  μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Κυριάρχησε από την αρχή με πολύ καλό ρυθμό σε άμυνα, η οποία μας δυσκόλεψε να αναπτυχθούμε. Αντίστοιχα, στην επίθεση είχε πολύ ενέργεια και μεγάλες ταχύτητες. Είδαμε τη διαφορά επιπέδου. Είδαμε τι συμβαίνει όταν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος και ήρεμος έχοντας ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα σαν εμάς. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και αυτό κρατάμε. Όπως έχω πει, έχουμε να πάρουμε πολλά πράγματα από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και ήδη πήραμε ένα», ανέφερε αρχικά.

Αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει μια νίκη καθώς νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού μέσα στην Πυλαία:

«Ρεαλιστικά αν πρέπει να μιλήσουμε αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς μόνο. Έχουμε θέληση, είμαστε σε καλή κατάσταση. Η διαφορά όμως με τις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλη. Είναι ουτοπικό να πιστεύει κανείς το αντίθετο. Όταν είναι ξεκούραστες και συγκεντρωμένες έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν. Έχουμε στοιχεία νικητή και θα παλέψουμε».

 Για το τι μπορεί ν’ αλλάξει στο πλάνο του παιχνιδιού στον αγώνα του Σαββάτου:

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Μεσολαβεί μια ημέρα, υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν αλλάζουν ούτε σε μια μέρα ούτε σε μια εβδομάδα. Θα είμαστε προσαρμοσμένοι στην πραγματικότητα και απλά δεν θα ξαφνιαστούμε. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για την πίεση. Η ενέργεια, η ταχύτητα και η ποιότητα είναι δεδομένα και αυτό δεν γίνεται να αλλάξει. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, η προσαρμοστικότητα είναι αυτό που θα παίξει ρόλο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!