Είναι πολύ νωρίς για κρίσεις

Το ενδεχόμενο να προσθέσει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του τον Ντάριο Σρνα, σήκωσε… σκόνη στην Θεσσαλονίκη. Η ηλικία του Κροάτη αμυντικού, αποτελεί θέμα συζήτησης που σε ορισμένες περιπτώσεις μετατρέπεται σε αντιπαράθεση μεταξύ των φιλάθλων.

Ζώντας για 4 δεκαετίες τον ΠΑΟΚ, θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό το φαινόμενο. Οι μεταγραφές είναι το αγαπημένο θέμα ων φιλάθλων και πάντα αποτελούν πεδίο τριβής, ενθουσιασμού ή και απογοήτευσης.

Προσωπικά μόνο αντίθετος δεν είμαι στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη από την στιγμή που υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του προπονητή και συγκεκριμένο πλάνο. Ακόμα κι αν είναι 36 χρονών. Γεμάτα μάλιστα. Η επιλογή του Σρνα δεν έγινε τυχαία. Στην Τούμπα ξέρουν ότι τους περιμένει μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Με τρεις διοργανώσεις στην… πλάτη του, ο Δικέφαλος θα χρειαστεί βάθος στο ρόστερ του. Ο προπονητής θα χρειαστεί λύσεις. Αξιόπιστες λύσεις. Και θεωρώ ότι ο Σρνα είναι μια τέτοια λύση. Προσωπικότητα με ηγετική φυσιογνωμία εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ατέλειωτη εμπειρία και διάθεση για ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από την ηλικία του. Ποια λοιπόν καλύτερη λύση για να πάρουν ανάσες όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες ο Μάτος και ο Βιειρίνια;

Το επισημαίνω γιατί αυτό είναι το σκεπτικό απόκτησης του Κροάτη. Να υπάρχει παίκτης back up για τα άκρα της άμυνας με δεδομένο ότι μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Με βάση τον προγραμματισμό που έγινε στην Τούμπα, δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν τόσο ο Κίτσιου όσο και ο Γιαννούλης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!