Η θέση του Λουτσέσκου για Ντάουμ

Δεν είναι λίγοι οι διεθνείς Ρουμάνοι παίκτες, οι οποίοι επιτέθηκαν στον πρώην πια προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας, Κριστόφ Ντάουμ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πάντως δεν συμφώνησε με τους συμπατριώτες του.

Ο Γκάμπριελ Τόρζε ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών που μίλησε εις βάρος του Γερμανού πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού και το σάιτ «Fanatik.ro» ζήτησε τη γνώμη του προπονητή του ΠΑΟΚ για το θέμα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε το μέρος του Κριστόφ Ντάουμ!

Τι είπε ο Τόρζε για τον Ντάουμ; «Στον Ντάουμ δεν αρέσουν οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάτι να πουν. Αναφέρομαι σε αυτούς που μιλάνε όσο περισσότερο γίνεται. Εννοώ, αν σου άρεσαν τα αστεία ή μιλούσες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυτό δεν ήταν καλό. Δεν του άρεσαν αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές και απέκλειε έναν κάθε φορά» ήταν το επίμαχο σχόλιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Δε μου άρεσαν οι αντιδράσεις ορισμένων παικτών προς τον Ντάουμ. Δεν ήταν μόνο ο Τόρζε, ήταν πολλοί. Και πριν φύγει και μετά που έφυγε. Είναι άνθρωποι του τίποτα, δεν έχουν προσωπικότητα. Με τέτοιους παίκτες, δεν μπορείς να έχεις πραγματική απόδοση. Είναι ξεκάθαρο, δεν μπορείς έτσι να πάρεις αποτελέσματα. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, πρέπει να μιλάς στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν έχεις κάτι να πεις, πηγαίνεις πρώτα στον αρχηγό της ομάδας και μετά πας στον προπονητή και του λες: κόουτς, πιστεύουμε πως πρέπει να κάνεις αυτό ή αυτό δεν είναι εντάξει. Και μετά, όλα πεθαίνουν εκεί, στη συζήτηση με τον προπονητή».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!