Κόντρα στον Γραμμένο ο ΟΣΦΠ

Χρέος 13,3 εκατ. ευρώ παρέλαβε η διοίκηση Γραμμένου και το μείωσε στα 10 εκατ. μέσα σε 9 μήνες! Καταψήφισε –ως συνήθως- διοικητικό και οικονομικό απολογισμό (και προϋπολογισμό) ο Τάκης Αγραφιώτης.

Κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Παρασκευή (25/5), εγκρίθηκαν ο διοικητικός απολογισμός της περιόδου 18/8/2017 έως 25/5/2018, ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 1/1/2017 έως 31/12/2017, καθώς και ο προϋπολογισμός του 2019.

Ο μοναδικός από τα μέλη της Ε.Ε. που καταψήφισε, ήταν –κατά την προσφιλή του τακτική- ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος είπε «όχι» σε όλα! Και αν έχει μια λογική –ως μοναδική φωνή αντιπολίτευσης πλέον- να καταψηφίσει τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό, εκείνος καταψήφισε ακόμα και τον προϋπολογισμό του 2019! Η στάση του, εξάλλου, φέρεται να προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και στην Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA που ήταν παρούσα στην συνεδρίαση.

Πάντως, όπως έχουμε σημειώσει ξανά στο παρελθόν, ο Τάκης Αγραφιώτης δεν εκπροσωπεί στην Ε.Ε. της ΕΠΟ ούτε τον εαυτό του, ούτε τον Ολυμπιακό. Εκπροσωπεί, μαζί με τους Στράτο, Ασλανίδη και Μάκη Γκαγκάτση, την Super League και μόνο! Συνεπώς είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις αποφάσεις του συνεταιρισμού. Το γεγονός ότι συνεχίζει να ενεργεί σαν εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, είναι κάτι που η λίγκα πρέπει να το δει…

Διαβάστε περισσότερα…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!