«Ο λόγος που δεν πήγα στον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Καϊάφας μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του SUPER SPORT FM 104.0 και θυμήθηκε τις ημέρες που είχε φτάσει μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν ανώριμος και δεν μπορούσα να αξιολογήσω σωστά την κατάσταση για να πάω στον ΠΑΟΚ. Αν ήμουν πιο συνεσταλμένος θα πήγαινα. Όταν ήλθε στην Ομόνοια ο Σπύρος Μαραγκός, στην πέμπτη προπόνηση μου είπε ότι, όταν γυρίσει στην Ελλάδα, θα με πάρει μαζί του.

Δεν τον πίστεψα, σκέφτηκα, τι λέει τώρα ο καλαμαράς, αλλά όταν γύρισε κι έγινε τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: μπες στον αεροπλάνο, έλα, θα παίρνεις 50.000 λίρες το χρόνο, όταν εγώ τότε έπιανα 12-13, θα έχεις σπίτι στο Πανόραμα, δίπλα στο δικό μου.

Το είπα στον πατέρα μου, στη γυναίκα μου, ήμουν διστακτικός. Είπα στον Μαραγκό, έχω συμβόλαιο, μου είπε δεν έχεις τίποτε, το είχε ψάξει. Ήθελα να πάρω την ευκαιρία και μου είπε: μην πεις τίποτε σε κανένα, πάρε ένα τζιν κι ένα πουκάμισο, έλα, υπογράφεις κι επιστρέφεις. Ετοίμασα μια τσάντα, ήλθε ο μπαμπάς μου, μου είπε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας με την Ομόνοια.

Μα δεν έχω συμβόλαιο του απάντησα. Εν τέλει πήγαμε σ’ ένα συγκεκριμένο μεγάλο πολιτικό, τότε δεν είχα δουλειά και έψαχνα, μου βρήκαν δουλειά. Ο Σπύρος πειράχτηκε πολύ και με το δίκιο του. Με το που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο, ήμουν ήδη λίγο μετανιωμένος, μολονότι θα έπαιρνα πλέον 21-22.000 λίρες. Για ενάμισι, δύο χρόνια δεν ήμουν καλός. Με επηρέασε. Ήμουν ΠΑΟΚ από επτά χρόνων».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!