Τι συμβαίνει στα μεταγραφικά

Ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε, αφού μέχρι το τέλος αυτής αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσουν τα θέματα των Πόντους Βέρνμπλουμ, Τέεμου Πούκι και Ευγένιου Χατσερίδη.

Οι δύο από τους τρεις παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στην μετακόμιση τους στον ΠΑΟΚ και οι «ασπρόμαυροι» αισιοδοξούν πως στο τέλος θα φορέσουν τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ που είναι και ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου, αν και αρχικά επιθυμούσε ένα συμβόλαιο της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου ετησίως, μετά από τις διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν έριξε τις απαιτήσεις του.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα τα βρουν με ένα συμβόλαιο που θα φτάνει τα 1.2 εκατομμύρια το χρόνο.

Όσον αφορά τον Ευγένιο Χατσερίδη, που αποτελεί μεταγραφική επιθυμία ετών της οικογένειας Σαββίδη, είναι με το ένα πόδι στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία που είχε με τον παίκτη τον χειμώνα και πλέον το μόνο που απομένει είναι τα συμφωνηθέντα να αποτυπωθούν και στα απαραίτητα έγγραφα, έτσι ώστε ο διεθνής Ουκρανός στόπερ να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Ο Τέεμου Πούκι παραμένει ψηλά στη λίστα των επιθετικών που εξετάζονται, τη στιγμή που όμως υπάρχουν και άλλοι στόχοι που τσεκάρουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ωστόσο, ο Φινλανδός αποτελεί προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναφορικά με τη θέση του επιθετικού (δείτε εδώ το σχετικό κείμενο του INPAOK).

Η θέση του φορ είναι και αυτή ψηλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ανθρώπων του Δικεφάλου, αφού οι πιθανότητες του να αγωνιστεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα των «ασπρόμαυρων» είναι εξαιρετικά λίγες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν όλα κυλήσουν ομαλά και οι τρεις ποδοσφαιριστές τελικά ντυθούν στα “ασπρόμαυρα”, τότε ο ΠΑΟΚ από τις αρχές Ιουνίου θα έχει εκπληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι (αν όχι όλο) του μεταγραφικού του σχεδιασμού.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!