“Ασπρόμαυρη” η Νέα Παραλία! (pics)

Ασπρόμαυρο κλίμα επικράτησε νωρίτερα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της έναρξης του 37ου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Λάβαρα του ΠΑΟΚ είχαν στηθεί στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ενόψει της παρουσίασης του βιβλίου «Το κλεμμένο Πρωτάθλημα: Νάτοι Νάτοι οι Πρωταθλητές (2017-2018)» του συγγραφέα Σωκράτη Εδίρνελη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βραβεύτηκαν παλαίμαχοι του Δικεφάλου, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν στο κοινί οι Χρήστος Τερζανίδης, Φιλώτας Πέλλιος, Γιώργος Κούδας και Γιώργος Τουρσουνίδης.

Την εκδήλωση επίσης πλαισίωσαν με τους χορούς τους οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι «Στίβος Θεσσαλονίκης Άγιος Γεώργιος» και «Πλάτανος Σχολαρίου».

Το «παρών» έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, o πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός και ο στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης.

Δείτε εικόνες:

πηγή: voria.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!