Ελπίζει για Super League η Παναχαϊκή!

Ανοικτό το ενδεχόμενο η Παναχαϊκή να αγωνιστεί στην Super League μέσω της επικείμενης αναδιάρθρωσης άφησε με ομιλία του στους συνεργάτες του ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος.

Στασιμότητα επικρατεί όσον αφορά τον σχεδιασμό της Παναχαϊκής για την νέα χρονιά, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το σε ποια κατηγορία αυτή θα αγωνίζεται.

Ο πρόεδρος της αχαϊκής ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος, ο οποίος βρίσκεται στο Μεξικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στο προσεχές δεκαήμερο βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων προκειμένου να προχωρήσει η διαμόρφωση του ρόστερ των «κοκκινόμαυρων».

Ο ίδιος σε επαφή που είχε με τους συνεργάτες του, τους ζήτησε να είναι σε εγρήγορση, καθώς το σχέδιο του Γιώργου Βασιλειάδη σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά στέλνει την Παναχαϊκή στην Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπακαλάρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε να είμαστε σε αναμονή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξουμε κατηγορία και να αγωνιστούμε στην Σούπερ Λίγκ αλλά και πιθανότητες να παραμείνουμε στην Football league. Ακόμα δεν ξέρουμε την κατηγορία και τον στόχο που θα έχουμε την νέα περίοδο. Δεν εξαρτάται από εμάς η αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκ. Το βέβαιο είναι ότι ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνιστούμε θα υπάρχει και η ανάλογη ενίσχυση».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!