Ενθουσιασμένος ο Παπαθεοδώρου

Ενθουσιασμένος για την κατάκτηση της 3ης θέσης και για όσα πέτυχε ο ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά, ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά την τρίτη νίκη επί του Προμηθέα, δίνοντας το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά ο προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε πολύ όμορφο μπάσκετ στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Κερδίσαμε απόλυτα δίκαια την 3η θέση και με τη δουλειά μας δείξαμε την πρόοδο της ομάδας από το πρώτο διάστημα μέχρι τώρα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το αποτέλεσμα που μας κάνει περήφανους και αισιόδοξους για τη συνέχεια».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα:

«Πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας. Παίξαμε 52 παιχνίδια, είχαμε ατέλειωτες πτήσεις, καλές και κακές στιγμές. Το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει και στηρίξαμε τους Έλληνες παίκτες. Ήμασταν η μόνη ομάδα με τέτοιο κορμό Ελλήνων. Μέχρι τις 15 Μαρτίου παίξαμε με 4 Αμερικανούς και στην τελική ευθεία παίξαμε πολύ όμορφο μπάσκετ με πολλούς πρωταγωνιστές. Θα κρατήσουμε για παρακαταθήκη κάποια πράγματα που μας έκαναν καλή εντύπωση και κάποια που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος από την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Νιώθω δικαιωμένος γιατί ήρθα σε ένα Σωματείο που ήθελα. Ήθελα να κάνω ένα τέτοιο βήμα και με τη δουλειά που έγινε, δικαίωσα την επιλογή του ΠΑΟΚ. Του χρόνου θέλουμε να κεφαλαιοποιήσουμε τη φετινή χρονιά και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δεν είναι εύκολο. Φέτος κάναμε δύο βήματα, αφού αρχικός στόχος ήταν η 4η θέση κι εμείς πήγαμε στην 3η. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τρόπο που το πετύχαμε, είχαμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας, στηρίξαμε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα και δικαιωθήκαμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!