«Πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ!»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε, ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως πρωταθλητής για την σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι ο ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας παράλληλα τον Δικέφαλο για την μπάλα που έπαιξε μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριανός τεχνικός:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν κατά τη γνώμη μου η πιο δυνατή ομάδα, έπαιξε καλύτερα, τον θεωρώ πρωταθλητή για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε! Μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού, υπάρχει μεγάλη ιστορία στην κόντρα των ομάδων στην Ελλάδα. Ασφαλώς και η ενέργειά του Σαββίδη δεν ανήκει στο πλαίσιο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αν και μετά ζήτησε συγγνώμη. Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Μετά απ’ αυτό η κυβέρνηση διέκοψε το πρωτάθλημα. Είναι περιττά όλα όσα συνέβησαν, προφανώς όλοι προτιμάμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, οι οπαδοί να έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά, να μην παρασυρόμαστε από τα λάθος συναισθήματα. Η Ελλάδα δεν μοιάζει με την Αυστρία, διαφέρουν πολύ σαν χώρες, έχουν διαφορετική κουλτούρα, αυτό φαίνετα και στον τρόπο με τον οποίο φέρονται οι φίλαθλοι. Στην Αθήνα υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο και οπαδοί της μιας δεν μπορούν να πάνε σε περιοχές που “ανήκουν” σε άλλους».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!