Αναμονή για Λέοβατς

Μπορεί ο Μάριν Λέοβατς να πέρασε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο η μεταγραφή του δεν έχει «τελειώσει» ακόμα.

Οι Κροάτες τις τελευταίες ημέρες εξετάζουν και την περίπτωση του Μπόρνα Μπάρισιτς για τα αριστερά της άμυνας, παγώνοντας για λίγο την περίπτωση του μπακ του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στον Δικέφαλο και την Ντιναμό έχει επέλθει συμφωνία, που προβλέπει την καταβολή 400 χιλιάδων ευρώ.

Αν και απέμενε μόνο η ανακοίνωση, στο προσκήνιο ήρθε η περίπτωση του Μπάρισιτς με τους Κροάτες να βρίσκονται σε δίλημμα.

Όπως προκύπτει από την Κροατία, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες στο θέμα της παραχώρησης του Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα από το Ζάγκρεμπ, δεδομένης της συμφωνίας της τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Δικέφαλο, αλλά και της… πίεσης που ασκεί ο προπονητής της Ντιναμό Νέναντ Μπιέλιτσα.

Ο προπονητής της Ντιναμό γνωρίζει τον Κροάτη διεθνή από την κοινή τους θητεία στην Αούστρια και πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αναμονή τηρούν και οι πλευρές ΠΑΟΚ- Λέοβατς, με τον Κροάτη αμυντικό να μην φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει για πολύ, καθώς έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!