Πάψτε να ονειρεύεστε…

Διαπιστώνω ότι η ΑΕΚ κινείται υπόγεια. Σε πολλούς τομείς. Ψάχνει άκρη στην διαιτησία, στην ΕΠΟ, στις Ενώσεις. Δεν… χόρτασαν από το χάρτινο, κάνουν σχέδια για το επόμενο.

Το πρόβλημα τους είναι ότι όπου πάνε βρίσκουν τον ΠΑΟΚ μπροστά τους. Διαπιστώνουν σιγά – σιγά ότι, τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Διαπιστώνουν επίσης ότι, ο κλέφτης και ο ψεύτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Το σύστημα που διόρισε την ΑΕΚ ψευτοπρωταθλήτρια, θα διαλυθεί με κάθε κόστος. Ούτε ο Κοντονής (παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει) ούτε κανένας άλλος θα καταφέρουν στο μέλλον να στερήσουν από τον ΠΑΟΚ αυτό που δικαιούται για να το χαρίσουν στην ΑΕΚ ή σε άλλη ομάδα.

Κλείνουν οι μισάνοιχτες πόρτες. Χάνονται οι άνθρωποι κλειδιά. Θα εξαφανιστούν οι διαιτητές που συμμετείχαν στην κλοπή του πρωταθλήματος και η μόνη λύση για την ΑΕΚ θα είναι να επενδύσει. Πως; Δύσκολα; Ε, τι να κάνουμε…

Παράλληλα προσπαθούν με σειρά κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων, να δημιουργήσουν κλίμα στον χώρο του ποδοσφαίρου και να επηρεάσουν καταστάσεις. Πριν από μερικά χρόνια, είναι αλήθεια ότι θα πετύχαιναν τον στόχο τους. Αναφέρομαι στα χρόνια που τον ΠΑΟΚ μάστιζαν οικονομικά προβλήματα, εσωτερικές έριδες, εσωστρέφεια και άλλες… ασθένειες. Να τους ενημερώσω λοιπόν ότι βρέθηκαν τα κατάλληλα φάρμακα, και ο… ασθενής είναι πλέον υγιέστατος. Δυστυχώς για όσους ονειρεύονται να κυριαρχήσουν μέσω παρασκηνίου.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!