Μεταγραφική σύσκεψη στον ΠΑΟΚ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεταγραφική σύσκεψη στο PAOK Sports Arena μεταξύ των ιθυνόντων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με φόντο την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης συζητούν με τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου για διάφορα ζητήματα, σε μια πρώτη συνάντηση από τις πολλές που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Η αξιολόγηση του ρόστερ, καθώς και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Δικεφάλου είναι τα ζητήματα που απασχολούν το μίτινγκ, με τους επιτελείς της ομάδας μπάσκετ να ετοιμάζονται από νωρίς για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Φυσικά, η ανανέωση των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Φιλ Γκος αποτελούν βασικές προτεραιότητες, με την περίπτωση του αρχηγού να είναι πιο εύκολη και ήδη το θέμα προχωράει, σε ανοιχτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του (διαβάστε εδώ).

Όσον αφορά τον Αμερικανό, πολλά θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές δυνατότητες της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, κάτι που θα συζητηθεί ακόμα περισσότερο και τις επόμενες ημέρες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!