inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Άλλα σπορΒόλεϊ

«Να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή»

Ο Γιάννης Τακουρίδης έδωσε το στίγμα του

inpaok
20.09.2018 02:36
Share
SHARE

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, την μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και τους στόχους της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μίλησε ο κεντρικός του Δικεφάλου, Γιάννης Τακουρίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107.4 FM:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή του αθλήματος τα τελευταία χρόνια και έχει βλέψεις να παραμείνει εκεί. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και πολύ καλό κλίμα. Και είναι όλα θετικά για έναν αθλητή που θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όπως και για μένα. Εφόσον πήγαν όλα καλά στις διαπραγματεύσεις, για μένα προτεραιότητα ήταν ο ΠΑΟΚ. Η διοίκηση με πλησίασε σχετική νωρίς για να ανανεώσω τη συνεργασία. Ήταν αυτό που ήθελα κι εγώ και όλα πήγαν καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για τον απολογισμό της περασμένης σεζόν: «Ήταν λίγο ιδιαίτερη η περασμένη σεζόν. Είχαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια. Αν το δούμε συνολικά από την αρχή αλλάξαμε προπονητή λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλάξαμε και παίκτες τον Δεκέμβριο και η ομάδα ήθελε χρόνο για να δέσει με όλες τις αλλαγές. Αγωνιστικά πιάσαμε το καλύτερο δυνατό εκεί που έπρεπε προς το τέλος και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Εφόσον κλείνει η χρονιά με μία απώλεια τίτλου και όταν είσαι ο ΠΑΟΚ που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Γενικότερα πάντως ο απολογισμός της χρονιάς δεν ήταν άσχημος. Αλλά όταν ο στόχος είναι η κορυφή και δεν είσαι εκεί, μένει μια πικρή γεύση».

Για το αν τους πεισμώνει η απώλεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα, ναι. Έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια ότι υπάρχει μια νοοτροπία στον σύλλογο να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις και να μην τα παρατάμε ποτέ. Έχουμε ανατρέψει πολύ δύσκολες καταστάσεις και αν το δούμε μακροχρόνια είναι κι αυτή μια δύσκολη κατάσταση που έχουμε να ανατρέψουμε. Μετά από αυτή την απώλεια του τίτλου θα μπούμε όλοι πιο δυνατοί και με μεγαλύτερο πείσμα τη νέα χρονιά για να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή γιατί αυτός είναι ο στόχος και αξίζει και στους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα».

Για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν: «Η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο κ. Κατσαρής με τον κ. Τσαλόπουλου δείχνουν ότι κάνουν πολύ καλές κινήσεις και γίνεται οργανωμένη δουλειά. Έκλεισε ο προπονητής και επιλέγει τους παίκτες. Και με μεγάλη χαρά βλέπω ότι γίνονται κινήσεις υψηλού επιπέδου. Όταν βλέπουμε ότι έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης ο Τζούριτς, αυτό από μόνο του δείχνει τις διαθέσεις της ομάδας και το πόσο ψηλά θέλει να φτάσει».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες: «Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση τα τελευταία χρόνια για τους ξένους αθλητές και το πόσοι θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Σίγουρα οι ξένοι αθλητές ανεβάζουν το επίπεδο, ιδίως αν είναι αναγνωρισμένοι. Αλλά θεωρώ ότι η βάση στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι οι Έλληνες παίκτες γιατί ξέρουν τη σημασία της κάθε ομάδας και λίγο πολύ όλοι καταλαβαίνουμε το βάρος της φανέλας κάθε ομάδας. Έτσι και στον ΠΑΟΚ έχει γίνει ένα πολύ καλό σύνολο από Έλληνες αθλητές. Εάν σε αυτή τη βάση προστεθούν και καλοί ξένοι τότε το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό. Το θετικό με τους Έλληνες είναι ότι αργά ή γρήγορα μέσα στα αποδυτήρια περνούν την ελληνική νοοτροπία και είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί η κατάσταση. Σε δύσκολες στιγμές ο ΠΑΟΚ έχει επανέλθει και έχει κάνει μεγάλες ανατροπές και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο το πείσμα των Ελλήνων γιατί νιώθουν την στήριξη του κόσμου και το ότι θα απογοητεύσουμε κάποιον αν δεν πάμε καλά. Όλα αυτά ο Έλληνας τα καταλαβαίνει καλύτερα. Όταν υπάρχουν Έλληνες καλού επιπέδου και έρχονται και ξένοι καλού επιπέδου, τότε ανεβαίνει πολύ το επίπεδο»

Για τον Στάνκου: «Δεν τον γνωρίζω τον προπονητή, μόνο το βιογραφικό του και την περσινή του επιτυχία που έκανε το νταμπλ στη Ρουμανία χωρίς να είναι φαβορί η ομάδα του. Ξεκινάει μια καριέρα τώρα και έχει βλέψεις και σίγουρα έχει τις γνώσεις, το σημαντικό είναι να υπάρχει και η όρεξη που πιστεύω ότι υπάρχει. Και φέτος στον ΠΑΟΚ θα είμαστε μια οικογένεια με καλό κλίμα όλοι μαζί, προπονητής, παίκτες και διοίκηση για να πετύχουμε τον στόχο».

Για τον Τζούριτς: «Ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική. Είναι ένας αθλητής παγκοσμίου επιπέδου. Έπαιζε χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα που είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Μιλάμε για μια μεταγραφή που δεν περιμέναμε ούτε ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ, ούτε ότι θα γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έκανε μεγάλη αίσθηση και σε εμάς η μεταγραφή. Ο κάθε αθλητής θέλει να αγωνίζεται δίπλα σε τέτοιες προσωπικότητες του παγκοσμίου βόλεϊ και μόνο κερδισμένος βγαίνεις από συνεργασίες με τέτοιους παίκτες».

Για τον ανταγωνισμό στο νέο πρωτάθλημα: «Υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις μέχρι στιγμής. Ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα εκεί για να διεκδικεί την κορυφή. Αυτό το έδειξαν και οι κινήσεις που έχουν γίνει. Είναι και η νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει βέβαια και ο Ολυμπιακός που είναι πρωταθλητής και θα θέλει να παραμείνει και κάθε χρόνο κάνει καλούς σχεδιασμούς και φτιάχνει δυνατές ομάδες. Ανεβαίνουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά. Είναι ρίσκο για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Μπορεί να βγει και να πρωταγωνιστούν, μπορεί και όχι, δεν το ξέρουμε ακόμη. Ελπίζουμε να είναι δυνατές οι ομάδες και να ανέβει ο ανταγωνισμός και το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ. Θα είναι καλό για όλους και για τις ομάδες και για τους θεατές. Όταν ανεβαίνει ο πήχης ανεβαίνει και το επίπεδο. Πιστεύω αν ανέβει το επίπεδο θα πάνε καλύτερα οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και θα πάει καλύτερα και η Εθνική γιατί οι Έλληνες παίκτες θα βελτιώνονται συνεχώς με καλύτερες παρουσίες στην Ευρώπη και με ανταγωνισμό και συνεργασίες με καλούς παίκτες».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο Champions League: «Είναι η υψηλότερη διοργάνωση ευρωπαϊκή στο βόλεϊ. Πέρσι φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση. Είναι ανάλογα και την κλήρωση. Πέρσι είχαμε καλή κλήρωση. Εάν φέτος δεν φέρει κάτι κακό ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τις βάσεις για να προκριθεί και να πάει πολύ καλά στην Ευρώπη».

Για το τι περιμένει στην τρίτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Περιμένω να είμαστε από την αρχή δυνατή ομάδα και νομίζω θα πετύχουμε πολλά. Θα ήθελα να έχουμε μια ομάδα που θα τη φοβούνται οι αντίπαλοι και δεν θα χρειάζεται να αλλάζουμε εμείς τα πλάνα μας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και φυσικά να έχουμε στόχο να πάρουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Η αγάπη που μου δείχνει και σε μένα και σε όλη την ομάδα, δίνει αυτοπεποίθηση και διάθεση για δουλειά. Η σύνδεση που υπάρχει με τον κόσμο μας τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ευχάριστη. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα παραμείνουμε με την ίδια νοοτροπία, να παίζουμε πάντα για τη νίκη και να μην τα παρατάμε ποτέ. Από κει και πέρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και εύχομαι να μεγαλώσει το ήδη μεγάλο νούμερο που είχαμε πέρσι στα διαρκείας γιατί και η διοίκηση δείχνει ότι κάνει καλή δουλειά και το αξίζουμε»

Ποδόσφαιρο

Σε mood διακοπών οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
16.05.2025 00:19

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Μπενφίκα δεν θα είναι εμπόδιο για Μεϊτέ»

Μάνος Τσαλγατίδης
16.05.2025 00:00

Πήραν πανελλήνιο πρωτάθλημα τα ΠΑΟΚτσάκια

Μάνος Τσαλγατίδης
15.05.2025 22:02

Ο Παβλένκα γνωρίζει την επιθυμία του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
16.05.2025 00:00

Χειρουργική επέμβαση για τον Άγγελο Αναστασιάδη

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 19:33

Πήγε στην έρημο ο Ντεσπόντοφ (pics)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 19:12

Μπάσκετ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε κάθε γήπεδο, σε όλη τη γη!» (pics)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:03

«Τα καλύτερα έρχονται!» (pics)

Όλγα Χιονίδου
15.05.2025 14:55

Θα παίξει εντός στη Θεσσαλονίκη η Παρτιζάν;

Παναγιώτης Κυρικλίδης
14.05.2025 15:17

Το πρόγραμμα της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 11:43

Παράθυρο παραμονής από Ρέινολντς μέσω Καντσελιέρι

Γιάννης Σωτηρίου
14.05.2025 10:00

Μνηστήρας από Ιταλία για Καντσελιέρι

Μάνος Τσαλγατίδης
14.05.2025 09:38

Αντίπαλοι

Επίσημο του Πετράκη στην Λάρισα

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:38

Βρήκε προπονητή η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 14:13

Οι διαιτητές στα Play Out της Super League

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 10:38

Ένας πρώην ΠΑΟΚτσής… υποβίβασε τον Μαλεζά

Εύα Σαράντη
14.05.2025 22:05

Ο Παναιτωλικός πέρασε με ανατροπή από την Λιβαδειά

Πάνος Γεωργογιάννης
14.05.2025 20:02

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Βιτόρια

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 18:39
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Σε mood διακοπών οι παίκτες του ΠΑΟΚ
16.05.2025 00:19
Χάος στο Γκέτεμποργκ-Έστερσουντ, οπαδός επιτέθηκε σε παίκτη
15.05.2025 23:43
Με το δεξί η Κ18 του ΠΑΟΚ
15.05.2025 23:20
Ξέσπασε για τις κατηγορίες ο Ασένθιο
15.05.2025 22:48
Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η Μπενφίκα δεν θα είναι εμπόδιο για Μεϊτέ»
16.05.2025 00:00

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
14.05.2025 21:03
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?