Θεαματική η διαφορά του!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Champions League και γράφει για τις πρωτόγνωρες συνθήκες με τις οποίες μπαίνει ο «Δικέφαλος» στην αφετηρία της νέας σεζόν.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ φαντάζει απόλυτα έτοιμος για τις αγωνιστικές –και όχι μόνο- προκλήσεις της νέας περιόδου. Η ομάδα σε ποσοστό που ξεπερνά το 80%, είναι έτοιμη από πέρσι διατηρώντας τον κορμό της ενω έχει ενισχυθεί με την προσθήκη του Χατσερίδη και την επιστροφή Ενρικε και Ουαρντα. Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει επιθετικό και μέσο για να συμπληρωθεί το παζλ και έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις για επιλογές ποιότητας που θα γεμίσουν την φαρέτρα του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προκύψουν ζητήματα στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει για παράδειγμα την πώληση ενός παίκτη (που θα αντικατασταθεί άμεσα) ή την προσθήκη ενός αριστερού μπακ για να δώσει στην διάρκεια της χρονιάς ανάσες τον Βιεϊρίνια που σε πρώτη φάση θα έχει back up τον Κρέσπο. Θεωρώ επίσης πολύ πιθανό να ανοίξει ξανά συζήτηση για τον Μακ. Ειδικά αν όπως μαθαίνω η Ζενίτ αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Αυτή όμως θα είναι συζήτηση Αυγούστου πιθανότατα.

Τίποτα δεν θυμίζει τον ΠΑΟΚ άλλων εποχών κι αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό σημάδι για το μέλλον. Ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου και στα χαρτιά (γιατί στο γήπεδο τον κατέκτησε), αποτελεί προτεραιότητα. Χρονικά βέβαια, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κληθούν να ανταποκριθούν στην πρόκληση της πρόκρισης των ομίλων του Champions League. Αν έχουν και την εύνοια της τύχης (απαραίτητη με δεδομένη τη θέση του ΠΑΟΚ στην κατάταξη της UEFA), η νέας περίοδος μπορεί να έχει εξαιρετική εξέλιξη για τον ασπρόμαυρο οργανισμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!