Φτωχολογιά… ο Λουτσέσκου

Η πρόσφατη συμφωνία του Νταν Πετρέσκου με την κινέζικη Γκουιζού Φενγκφένγκ, η οποία θα του αποφέρει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, έδωσε το δικαίωμα σε ρουμανική ιστοσελίδα να παρουσιάσει τους πέντε υψηλότερα αμειβόμενους προπονητές της Ρουμανίας.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος όμως φαίνεται ότι παίρνει… ψίχουλα σε σχέση με τα απίθανα συμβόλαια των συμπατριωτών συναδέλφων του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρωτιά έχει ο προπονητής της κινέζικης Γιανγκσού Σουνίνγκ, Κοσμίν Ολάριου, που αμείβεται με 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (!!), και τον ακολουθεί πλέον ο Νταν Πετρέσκου. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο πατέρας του Ράζβαν, Μιρτσέα Λουτσέσκου που παίρνει 4 εκατομμύρια ευρώ ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, και στην τέταρτη θέση ο προπονητής της Αλ Γουάχντα, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ, με τρία εκατομμύρια ετησίως

Την πεντάδα συμπληρώνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τις 500 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του με τον Δικέφαλο, ενώ ακολουθεί ένας άλλος γνωστός του Δικεφάλου, ο Λάζλο Μπόλονι με 400.000 ευρώ από την Αντβέρπ.

Αναλυτικά η λίστα:
Cosmin Olăroiu (Jiangsu Suning): 7.000.000 ευρώ
Mircea Lucescu (Εθνική Τουρκίας): 4.000.000 ευρώ
Laurenţiu Reghecampf (Al Wahda): 3.000.000 ευρώ
Răzvan Lucescu (ΠΑΟΚ): 500.000 ευρώ
Λάζλο Μπόλονι (Antwerp): 400.000 ευρώ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!