«Προσοχή στο ματς της Τούμπας»

Ο Φάνης Γκέκας που γνωρίζει άριστα το ελβετικό πρωτάθλημα μίλησε για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τη Βασιλεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη Βασιλεία: «Η Βασιλεία είναι παραδοσιακά μια πολύ καλή ομάδα, όμως, τον τελευταίο χρόνο έφυγαν πολλοί παίκτες, έγινε μια ανανέωση και η Βασιλεία έχασε το Πρωτάθλημα. Και ο ΠΑΟΚ, βεβαίως, είναι μια καλή ομάδα. Αν ο ΠΑΟΚ προσέξει στο εκτός έδρας ματς, διότι η Βασιλεία είναι καλή στην έδρα της, μπορεί να τα καταφέρει. Αν πάρει καθαρό σκορ στην Τούμπα χωρίς να δεχθεί γκολ, μπορεί να το διαχειριστεί στην Ελβετία. Δεν είναι τόσο δυνατή ομάδα η Βασιλεία, όσο τα τελευταία χρόνια».

Για τα δυνατά σημεία της Βασιλείας: «Τα τελευταία χρόνια είχε πολύ δυνατή άμυνα και γι’ αυτό κρατούσε αποτελέσματα στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι είναι μια φουλ επιθετική ομάδα. Σημείο κλειδί είναι το ματς στην Τούμπα. Το σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να μη δεχθεί γκολ. Με καλή διαχείριση μπορεί στη Βασιλεία να τα καταφέρει και να προκριθεί. Θα παίξει ρόλο και η ζέστη της Ελλάδας τον Ιούλιο. Δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ζέστη».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!